logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed nieuws: De sterren staan weer op 1 lijn met Pokemon Sun & Moon – Ultra Prism


The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Ultra Prism bekendgemaakt, een splinternieuwe uitbreiding voor het Pokémon Trading Card Game die op 2 februari 2018 in ons land zal worden uitgebracht. 

Inspelend op de verhaallijn van de onlangs verschenen videospellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, is deze nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding gesitueerd in een andere versie van Sinnoh, een van de bochtige parallelle regio’s die spelers kunnen bereiken als zij door een Ultra Wormhole reizen. 

In Sun & Moon—Ultra Prism wordt een nieuw spelmechanisme toegevoegd aan Pokémon TCG met de introductie van Prism Star-kaarten. Dit zijn krachtige Pokémon- en Trainer-kaarten die, wanneer zij goed gespeeld worden, het verloop van een wedstrijd dramatisch kunnen veranderen. Vanwege hun grote effect op het spel kan een speler slechts één Prism Star-kaart met een bepaalde naam in zijn deck opnemen (in plaats van de gebruikelijke vier).

Speelgoed koop je online bij:

  • Boosterpakketten bestaan uit:
    • 10 kaarten die zijn geselecteerd uit de uitbreiding, waarvan ten minste 1 kaart met een zeldzame of hogere zeldzaamheid, plus een extra basis Energy-kaart.

Bezoek voor meer informatie over de Sun & Moon—Ultra Prism-uitbreiding en producten www.pokemon.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.