logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: Speedlink Jazz USB voor XBOX Series X/S en Speedlink Twindock Charging System, PS5

Zonder stroom komen te zitten tijdens een heftige sessie gamen is ondenkbaar. Het is de grootste nachtmerrie die je als gamer maar kunt voorstellen. Nou ja – misschien niet de grootste nachtmerrie, maar een fikse domper is het zeker. Zorg dus altijd dat je controllers zijn opgeladen- en dat je in het geval van een XBOX controller een setje reservebatterijen klaar hebt liggen. Om je het gedoe met kabeltjes te besparen, heeft Speedlink twee nieuwe oplaadstations op de markt gebracht voor de next-gen gameconsoles.

Next-gen consoles oplaadstation

De Speedlink Jazz USB Charger is geschikt voor de XBOX Series X/S en de Speedlink Twindock Charging System past perfect bij het moderne uiterlijk van je PS5! Beiden passen perfect bij het moderne uiterlijk van deze nieuwe consoles en kunnen via een USB-kabel worden aangesloten op de console zelf of een USB-oplaadadapter, zodat je niet afhankelijk bent van de stroomvoorziening en de USB-poorten van de consoles zelf. Zo kun je de USB-poorten van je console gebruiken voor bijvoorbeeld een headset of een externe harde schijf.


Ga direct naar JAZZ USB-oplader voor Xbox Series X/S op BOL.com.

Recensie over JAZZ USB-oplader voor Xbox Series X/S

Van deze twee oplaadstations voor je gamecontrollers vind ik de JAZZ USB-oplader wel de meest veelzijdige. Waarom? Nou, eigenlijk heel eenvoudig: omdat deze ook compatible is met de XBOX One controllers! Heb je beide consoles in huis of gebriuk je een oudere controller op je next-gen controle, dan kun je die dus gewoon opladen in deze controller. In de verpakking vind je twee accupacks en vier afschermplaatjes (2 voor de XBOX One-controller en 2 voor de XBOX Series X/S controller). Klik ze erin en je bent klaar voor actie. Het grote voordeel is dat je de controllers niet op een stekkertje moet prikken. De achterkant van de afschermplaatjes beschikt over een aantal contactpuntjes, die in aanraking moeten komen met het oplaadstation. De controllers vallen bovendien soepel in de houder, zodat je daar eigenlijk al niet kunt misgaan. Het statuslampje boven op de oplader ziet welke van de twee controllers nog aan het opladen is. Ben je klaar met gamen? Zet hem dan meteen op de oplader. Netjes opgeruimd (altijd een pluspunt) en klaar voor actie!

Score: 8


Informatie

JAZZ USB-oplader voor Xbox Series X/S
Adviesprijs: 29.99 euro.

Ga direct naar Speedlink Twindock Charging System PS5 op BOL.com.

Recensie over Speedlink Twindock Charging System PS5

Dit is het perfecte maatje voor jouw nieuwe PS5 – als je één van die gelukkige eigenaren bent. De stijl matcht perfect. Bovendien heb je niet een subtiel klein ledlampje die laat zien of de controllers aan het opladen zijn, maar een heuse led-strip die dat aan je toont. Hoe gaaf is dat? Net als bij de JAZZ USB-lader gebruik je hier een insteekplug die je in de USB-C poort steekt van je controller. Met dat kleine plugje maak je verbinding met de contactpunten, zodat de controllers gaan opladen. Je kunt maximaal twee controllers tegelijk opladen. Het prettige van dit laadstation is dat je er een stroomadapter bij krijgt. Je zou er voor kunnen kiezen om de adapter in je controller te laten zitten voor een sneller gebruiksgemak, anders moet je telkens het stekkertje in de controller steken voor je hem op de oplader zet. Daarna is het plaatsen en afpakken kinderspel. De controllers liggen solide en stevig op hun plek en vallen perfect in de oplaadmodule.

Score: 7


Informatie

Speedlink Twindock Charging System PS5
Adviesprijs: 29.99 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.