logo-liggend-wit-donkerblauw

Sparen maar: Croky coins!

Het bekende chipsmerk Croky lanceert een grootschalige spaaractie. Binnenkort bevatten de Croky chipszakken namelijk kleurrijke Croky Coins. Die kun je sparen en inruilen voor coole cadeaus en onvergetelijke belevenissen. Bovendien kun je er je eerste stapjes mee zetten in de trending wereld van de NFT’s! De Croky Coins zitten van half mei tot en met eind juli 2022 in de zakken van de drie heerlijke Croky chips varianten: Paprika, Naturel en Bolognese.

review croky coins verzamelen 1

Op www.croky.nl/coins is alle informatie te vinden over Croky spaaractie, waarbij je kunt sparen voor 20.000 mooie prijzen, ervaringen en vouchers voor een dagje uit.

Grootschalige verzamel- en inruilactie

De Croky Coins hebben zowel een nostalgisch als een revolutionair randje. Enerzijds ben je in één hap terug in de jaren ’90 en de
toenmalige flippo rage. Nineties kids kunnen zich dit wellicht nog levendig herinneren! Croky wil met haar nieuwe, vrolijke campagne een even grote hype creëren als toen #thosewerethedays #jeugdnostalgie. Anderzijds is deze actie geïnspireerd op de huidige, booming trend van de NFT’s.

Verzamelen, sparen, spelen

Wat kun je allemaal doen met die Croky Coins? Méga veel!

Verzamelen & ruilen

De vrolijke schijfjes zijn onderverdeeld in 4 thema’s, elk met een eigen kleur: tech (roze), fun (paars), natuur (groen) en sport (oranje). Ze hebben allemaal een nummer en een naam. Verzamel alle 20 Croky Coins samen met de kids. Om hun collectie compleet te maken, kunnen ze nummers uitwisselen met hun vrienden. Op de website kunnen ze een verzamelblad downloaden en er is ook een map om hun schijfjes in te bewaren.

Sparen voor coole cadeaus

Elke Croky Coin is 100 punten waard. Op het spaarplatform – dat je bereikt via www.croky.nl/coins – kun je de bijeengespaarde punten inwisselen voor geweldige gadgets en belevenissen. Er worden meer dan 20.000 cadeaus verdeeld!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Go for gold!

Als kers op de taart zijn er 2.000 gouden Croky Coins in omloop. Die zijn – hou je vast – 5.000 punten waard en geven daarmee meteen recht op fantastische prijzen. Voor de échte gelukvogels dus!

Zet de eerste stapjes in de cryptowereld

En alsof al die te gekke spelletjes en mooie cadeaus nog niet genoeg zijn, brengt Croky ook nog 101 NFT’s uit! Vanaf 1.000 bijeengespaarde punten kun je er één bemachtigen. Hiermee zet je samen met de kids je eerste stapjes in die wondere cryptowereld, die nu zo booming is.

Unieke NFT voor hippe vogels

Een non-fungible token (NFT) is een uniek bestand dat opgeslagen wordt in de blockchain, een digitale omgeving. Elke NFT staat voor een digitaal artikel of item dat niet vervangbaar of kopieerbaar is.

NFT’s zijn the next big thing. Omdat Croky bij de tijd is, stellen we 101 fysieke Croky Coins beschikbaar in een unieke digitale vorm. In ruil voor 1.000 punten wordt men de trotse bezitter van een Croky NFT. Je ontvangt meteen daarna een mail als bewijs dat de NFT op de private blockchains geplaatst werd en dat jij de enige echte eigenaar bent.

Je kunt je NFT zelf houden als een origineel item of verhandelen op een publieke blockchain zoals OpenSea, Binance, Mintable, SuperRare,… Zie het als een uniek stuk dat je bezit en dat je verkoopt op eBay of een andere online marktplaats.

Zo verzilver je de Croky coins

 1. EAT: Haal je favoriete Croky chips in huis & geniet ervan!
 2. COLLECT: In elke grote chipszak bevindt zich van mei t.e.m. juli 2022 een Croky Coin. Verzamel ze, ruil ze & speel er toffe spelletjes mee!
 3. SCAN: Bij elke Croky Coin zit een kartonnen kaartje met een unieke QR-code. Door ze te scannen, kom je op het online platform terecht. Hier zie je hoeveel punten je al hebt en welke cadeaus je kan kopen. Kies een prijs of verzilver je punten voor een NFT.
 4. SHINE: Binnen de 2 weken na de bestelling wordt het cadeau thuis geleverd. Time to shine!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Jolanda Pluimers avatar
  Jolanda Pluimers

  Hoi ik heb 4 croky munten maar ik keek vandaag en toe hand ik geen punten meer en ik heb niks besteld wat moet ik nu doen ik heb ze nog 1 keer geprobeerd maar hij doet het niet en het is tot eind juli

  1. Dennis van Houts avatar

   Hallo Jolanda,
   wat vervelend! Helaas kan ik je niet helpen met dit probleem. Heb je al contact gezocht met Croky? De contactgegevens staan op de Croky website. Het inruilen van de punten via het Croky Coins ruilplatform kan tot en met 1 oktober 2022, zolang de voorraad van de cadeaus strekt.
   Succes!
   Met vriendelijke groet,
   Dennis


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


%d bloggers liken dit: