logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de trailer over de spannende serie The Pier

De ergste nachtmerrie van toparchitect Alexandra komt uit wanneer rechercheur Conrado haar belt met de vraag het lichaam van haar man Oscar te komen identificeren. Zijn lijk is gevonden op een pier in het wonderschone landschap van Albufera bij Valencia. Zelfmoord? Slechts een paar uur eerder maakten Alexandra en Oscar nog toekomstplannen. Het wordt nog erger: Oscar leidde een dubbelleven met een andere vrouw, Veronica. Wie is zij? Wie was de man die Alexandra vijftien jaar lang liefhad werkelijk? En wat heeft zich die fatale nacht op de pier precies afgespeeld?

Alexandra neemt een valse identiteit aan en trekt in bij Veronica. Met de hulp van Conrado probeert ze Oscars geheimen te ontrafelen. Al snel is de vraag wie in het mooie, afgelegen Albufera haar vrienden zijn en wie haar vijanden. Hoewel Alexandra Veronica zou willen haten, voelt ze zich juist aangetrokken tot de sterke, verleidelijke vrouw die een totaal andere leven leidt dan het hare. Maar is hun band sterk genoeg wanneer Alexandra haar ware identiteit moet onthullen? Of vinden ze dan juist de kracht om samen de hele waarheid te achterhalen?

Films koop je online bij:

Bekijk hieronder de trailer van The Pier

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.