logo-liggend-wit-donkerblauw

Spannende en hartverwarmende kinderseries op televisie

In Elliott van de Aarde komen jonge kijkers op een speelse en leerzame manier in aanraking met thema’s als vriendschap, familie en het ontdekken van onbekende flora en fauna. De animatieserie omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn. We maken kennis met Elliott en zijn moeder Frankie, die door het onderzoeken van een mysterieuze steen plotseling in een groot avontuur belanden. Ze worden onverwachts door het universum geslingerd en komen terecht in het Centrium. Daar maken zij kennis met een bonte verzameling aliens en andere wezens die ondanks hun verschillen in harmonie samenleven.

Elloitt from earth

Avontuurlijke reis door het universum

Op zoek naar de reden waarom zij daar gebracht zijn, maken zij een avontuurlijke reis door het universum en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, een bewoner van het Centrium die lijkt op een prehistorische dinosaurus, die Elliotts nieuwe beste vriend wordt. Elliott ontmoet op zijn reis samen met Mo kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Wanneer Elliott en zijn moeder zich echter thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders…

Ga mee op dit galactische avontuur met Elliott, Frankie en Mo vanaf 24 mei dagelijks om 16:45 uur op Cartoon Network. Elliott van de Aarde, geregisseerd door Mic Graves en Tony Hull, komt voort uit Cartoon Network’s EMEA hub en is de nieuwste serie van het team achter De Wonderlijke Wereld van Gumball.

Elloitt from earth 2

Mush-Mush en de Zwammetjes

TV-zender Boomerang introduceert de gloednieuwe en schattige serie Mush-Mush en de Zwammetjes. In de komische serie volgen we Mush-Mush met zijn beste vriendjes Lilit en Chep, met ieder hun eigen talenten die niet altijd even handig tot uiting komen. De afleveringen van 11 minuten zitten vol spannende gebeurtenissen waarin Mush-Mush en zijn vriendjes veel plezier beleven in het bos. Mush-Mush en de Zwammetjes is vanaf 19 april iedere dag om 17:00 uur te zien op Boomerang.

Mush Mush en de zwammetjes1

Karakters

De serie sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. De rode draad in de afleveringen is zelfontdekking, en kinderen zullen zichzelf herkennen in de karakters. Zo is Mush-Mush super enthousiast en altijd klaar voor actie. Hij is een natuurlijke leider, maar hij is alles behalve perfect. Hij is snel afgeleid en impulsief, waardoor nooit iets gaat zoals van tevoren is gepland. Lilit is dromerig, vrolijk en geniet van alles wat ze meemaakt. Maar ze is ook sterk en altijd heel eerlijk. Chep is reuze nieuwsgierig en wil graag weten hoe de wereld in elkaar zit. Hij houdt van feiten, cijfers, informatie en anekdotes: hoe gekker en wilder, des te beter!

Mush-Mush en de Zwammetjes staat garant voor schattige karakters, spannende avonturen, veel grapjes en mush-mush more! Je ziet Mush-Mush en de Zwammetjes vanaf maandag 19 april elke dag om 17:00 uur bij Boomerang.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.