logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Spannende blacklight speurtocht Batavia tijdens Pinksterweekend

Met een blacklight-zaklamp gaan kinderen op de Batavia op zoek naar, voor het blote oog, onzichtbare aanwijzingen. Via deze aanwijzingen ontdekken en leren kinderen alles over de spannende reis van de Batavia. Deze speurtocht is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Jongere kinderen kunnen met de blacklight lamp op zoek naar de verstopte ratten op het schip!
Naast deze nieuwe speurtocht zijn er tijdens het Pinksterweekend nog volop andere activiteiten. Op de werf kunnen kinderen zelf een touw slaan of een spijker smeden. Daarnaast kunnen bezoekers bij de verschillende (scheeps)ambachten een kijkje nemen. Op tweede Pinksterdag komt de Batavia weer tot leven door re-enactmentgroep Leven aan Boord.
Een bezoek aan de Bataviawerf is goed te combineren met het naastgelegen museum Nieuw Land. Tijdens het Pinksterweekend kunnen bezoekers voor het extra voordelige combinatietarief van € 14,00 (volwassenen) en € 7,50 (kinderen) zowel de Bataviawerf als Nieuw Land bezoeken.
In de loop van 2017 zal Bataviawerf samen met Nieuw Land en RCE-Scheepsarcheologie opgaan in een nieuw cultuurbelevingspark Batavialand, erfgoed der lage landen. Kijk voor meer informatie op www.bataviawerf.nl

Informatie

Blacklight speurtocht
Tijdens het Pinksterweekend van 3 tot en met 5 juni 2017 introduceert de Bataviawerf een geheel nieuwe activiteit voor gezinnen met kinderen; de Batavia Blacklight Speurtocht. Een spannende speurtocht waarbij kinderen het verhaal van de Batavia ontdekken!
Vanaf: 03-06-2017
Tot: 05-06-2017
Tijd: 10:00
Prijs: vanaf 2,50 euro

Locatie

Bataviawerf

Oostvaardersdijk 01-09
Lelystad

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.