logo-liggend-wit-donkerblauw

Spaanse Wijnweek 2019

Spaanse wijnweek Datum: 18-06-2019 tot en met 23-06-2019
Adres: Diverse locaties, Nederland (Route)

Spanje is onder andere geliefd om haar uitstekende gastronomie. Dit wordt door velen ervaren als een van de aantrekkelijkste aspecten van dit land. Elke Spaanse wijnstreek heeft zijn eigen cultuur, streekproducten en gastronomie.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


In Nederland zijn er ook veel liefhebbers van Spaanse wijn, waardoor het hoog tijd is om de Spaanse Wijnweek in Nederland te introduceren. Tijdens deze week krijgt het publiek letterlijk en figuurlijk de Spaanse smaak te pakken! 

De Spaanse Wijnweek vindt plaats van 17 t/m 23 juni door heel Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door ICEX in samenwerking met onder meer restaurants, wijnimporteurs, wijnbars en hotels. Tijdens dit evenement brengen zij de Nederlandse bourgondiër in contact met de beste Spaanse wijnen uit bijzondere wijnstreken.

Spaanse Gastronomie door heel Nederland
Restaurants, wijnimporteurs, wijnbars en hotels uit heel Nederland nemen deel aan de Spaanse Wijnweek 2019. Van Groningen tot Amsterdam en van Den Haag tot Maastricht. Het Nederlandse publiek kan zich aanmelden om tijdens deze week de Spaanse gastronomie te ervaren bij een van de deelnemende locaties. De deelnemers organiseren diverse activiteiten voor liefhebbers om hen volledig onder te dompelen in de Spaanse wijncultuur. Zo wordt er live Spaanse ham gesneden door een cortador de jamón, zijn er wijnproeverijen, masterclasses, diners en nog veel meer!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.