logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Stream arthouse en documentaires met Sooner

Het Europese streamingplatform Sooner is sinds april in Nederland beschikbaar. Het richt zich tot alle filmliefhebbers die houden van arthouse films en documentaires. Sooner biedt iedereen de kans om een eindeloos aanbod te ontdekken. De kijker wordt meegenomen naar een andere wereld die inspirerend is en voorbij alle verwachtingen gaat. Anders dan de grote streamingreuzen laat Sooner de kijker verder kijken, verbreedt het je horizon en brengt Sooner films en documentaires die je raken.

Met Sooner stream je voorbij mainstream

Ontdekken en herontdekken

Van de laatste bioscoopreleases en arthouseparels als Midnight in Paris en Pan’s Labyrinth tot documentaires zoals Blackfish en Winnie. Met Sooner zijn films te ontdekken en te herontdekken die in de prijzen zijn gevallen op internationale filmfestivals, grote klassiekers, genrefilms en documentaires uit de hele wereld, maar ook kinder- en animatiefilms voor het hele gezin.

Grootste catalogus van de onafhankelijke film

De catalogus van Sooner bevat nu al 1.500 films van alle verschillende genres en deze zijn met een abonnement te bekijken of zijn los te huur of te koop. Het is de grootste catalogus van de onafhankelijke film waaraan elke week films worden toegevoegd. Daarmee is Sooner uniek in Nederland. Vanaf volgend jaar is het de bedoeling om een selectie Europese series aan te bieden. Sooner is al actief in Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. Dit stelt het platform in staat om een unieke en uiterst diverse catalogus aan te bieden.

Streamen van kwaliteitsfilms

Sooner ontstond uit de wens om zoveel mogelijk mensen kwaliteitsfilms te bieden en hun cinematografische horizon te verbreden via een uitzonderlijk label. Vergezeld van een marketingcampagne onder het motto Stream Beyond Mainstream, richt Sooner zich tot een nieuwsgierig publiek dat op zoek is naar alternatieven voor de grote, mainstream streamingreuzen.

Met Sooner komt het beste van cinema uit de hele wereld op VOD via een abonnement of afzonderlijke verhuur. Elke nieuwe gebruiker die Sooner wil ontdekken, krijgt een gratis proefperiode van 14 dagen! Een Sooner-abonnement is toegankelijk in heel Europa en is beschikbaar via Sooner.nl en via de Sooner-app voor smartphones en tablets. Sooner werkt ook met Airplay en Chromecast.

Facebook Sooner
Instagram Sooner

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.