logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sony’s mobiele theatersysteem: HT-AX7

Sony komt met een bijzonder product: een draagbaar theatersysteem dat overal in huis en onderweg zorgt voor een nieuwe manier van entertainment. Met de Sony HT-AX7 geniet je van een meeslepend en kamervullend geluid door simpelweg de drie luidsprekers om je heen te plaatsen… waar je ook bent. Neem de HT-AX7 mee op reis of naar de camping, en geniet waar je maar wil van een bioscoop ervaring met het perfecte geluid.

Overal bioscoopgeluid

Natuurlijk levert de 360 Spatial Sound Mapping-techniek van Sony al een briljant geluid. Deze techniek creëert meerdere fantoomluidsprekers vooraan, achteraan en bovenaan, waardoor je wordt omgeven door ruimtelijk geluid. Dat versterk je nu nog eens door de drie draadloze luidsprekers van de Sony HT-AX7 om je heen te plaatsen.

De HT-AX7 is ook uitgerust met Sony’s upmixer-algoritme dat stereo geluid kan omzetten in driedimensionaal surround-geluid. De upmixer analyseert geluid in real-time, scheidt individuele geluidsobjecten en herverdeelt ze om zo een meeslepende luisterervaring te creëren. Activeer het geluidsveldeffect om een surround sound-achtig effect te ervaren, zelfs met tweekanaalsbronnen zoals van streamingdiensten.

Rijk kamervullend geluid voor het dagelijks leven

Hoewel de HT-AX7 bijzonder geschikt is voor het kijken van films, kun je er ook in het dagelijks leven gebruik van maken. Door de drie luidsprekers in de hoeken van de ruimte te plaatsen produceert de speaker kamervullend geluid dat je dagelijkse activiteiten verbetert en leuker maakt, van huishoudelijk werk tot feestjes, en je favoriete muziek en content nog rijker maakt. Plaats gewoon de luidsprekers en schakel het geluidsveldeffect uit voor een probleemloze ervaring. Dankzij de volledig draadloze connectiviteit kun je hem instellen zonder je zorgen te maken over ingewikkelde lay-outs.

Gemakkelijk draagbaar

Met een batterijlevensduur tot 30 uur en draadloze connectiviteit via Bluetooth-technologie kan de HT-AX7 eenvoudig meegenomen worden naar elke kamer in huis en aangesloten worden op de favoriete apparaten. In tegenstelling tot traditionele thuisbioscoopsystemen waarbij je voor de tv moet zitten, kun je de HT-AX7 koppelen aan elk apparaat met Bluetooth.

Geen gedoe, veel plezier

De HT-AX7 is ook eenvoudig te installeren met de Sony Home Entertainment Connect app. Zodra je de app hebt gedownload, leidt de app je door de eerste instellingen en probleemoplossing, zodat er volledige controle is over het volume, het geluidsveld en nog veel meer, allemaal vanaf je smartphone.

Dankzij de Bluetooth-technologie sluit je de HT-AX7 naadloos aan op het apparaat en worden de draadloze achterluidsprekers automatisch gekoppeld aan het hoofdtoestel, zodat de luidsprekers in de kamer geplaatst kunnen worden, er hoeft enkel nog op play gedrukt te worden.

Milieu in gedachten

De home-audioproducten van Sony zijn niet alleen ontworpen voor een uitstekende geluidservaring, maar ook met het milieu in gedachten. Sony streeft ernaar minder plastic te gebruiken in zijn producten en verpakkingen. De behuizing van de luidspreker is gemaakt van een materiaal van 100% gerecyclede PET-flesseniii en bevat gerecycled plasticiii. De individuele verpakking is voorzien van Sony’s eigen Original Blended Materialiv, dat is gemaakt van bamboe, suikerriet en gerecycled papier dat op de markt wordt ingezameld. Dankzij dit Original Blended Material hebben we het gebruik van plastic in onze verpakkingen kunnen elimineren.

Prijzen en beschikbaarheid

De HT-AX7 is verkrijgbaar vanaf augustus 2023 en kost ongeveer €550.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.