logo-liggend-wit-donkerblauw

Sonos lanceert abonnementsdienst Sonos Flex

Sonos Flex is een nieuwe dienst van Sonos. Daarmee sluit je een abonnement af om gebruik te maken van de producten en diensten van Sonos. Er zijn vooralsnog acht flexibele abonnementen, waarmee je dus geen enkel Sonos-apparaat hoeft te kopen – je haalt ze met een abonnement in huis!

Sonos Era 100 Bookshelf

Huur je hardware

Sonos Flex maakt het mogelijk om hun toonaangevende hardware in huis te halen voor iedere ruimte, van de befaamde soundbars en subwoofers tot de compacte krachtpatsers om muziek te luisteren. Denk bijvoorbeeld aan de pas geïntroduceerde Sonos Era-speakers die gebouwd zijn voor de toekomst van ruimtelijke audio en meeslepend luisteren, plus een abonnement op Sonos Radio HD.

Muziek op maat

Al in 2019 heeft Sonos een kleine pilot gedraaid in Nederland, waarbij ze keken naar de behoeftes van de Nederlandse consumenten. Aan de hand daarvan zijn er dus 8 verschillende abonnementen ontwikkeld, die je naar wens kunt uitbreiden of kunt inkrimpen. Daardoor heb je een volledige flexibiliteit om je systeem in de loop van de tijd uit te breiden of in te krimpen.

Sonos Flex is alleen in Nederland beschikbaar. Meer markten zullen volgen. Sonos Flex-abonnementen beginnen al bij €19,95/maand. Kijk op sonos.com/nl-nl/flex

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.