logo-liggend-wit-donkerblauw

Sodastream & Hema: een bruisende combinatie


hema sodastream

Met SodaStream zet je in een handomdraai kraanwater om in bruisend water. Daarmee gaat er een nieuwe wereld vol gezonde en verrassende drankjes voor je open, die je zelf maakt in een unieke, herbruikbare fles. Zo gebruik je niet alleen de ingrediënten die je zelf kiest, maar gebruik je automatisch minder flessen van wegwerpplastic. Dubbel zo bewust, dus!

Lees hier meer over SodaStream op CooleSuggesties

SodaStream bij HEMA

HEMA is een bijzondere samenwerking aangegaan met SodaStream, met een eigen lijn flessen en apparaten. De flessen beschikken over unieke HEMA-designs, die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Je kunt de flessen bovendien krijgen in verschillende maten, kleuren en prints. Het makkelijke is: de fles kan gewoon in de vaatwasser!

HEMA affiliate 2022 wk01 728x90 SSstartset

SodaStream in het kort

Hoe werkt dat nu? Welnu: als je een beginnend streamer bent, koop je het SodaStream Starterspakket. Daarin zit een SodaStream apparaat, een koolzuurcilinder en een herbruikbare HEMA-fles. Met één cilinder kun je 60 liter bruiswater maken. Is de cilinder leeg? Dan neem je de cilinder naar een HEMA-vestiging en ruil je hem om voor een volle. Hoe cool is dat?

Ga dus direct naar SodaStream x HEMA en bekijk deze toffe nieuwe items!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.