logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De nieuwste toevoeging aan de SodaStream familie: de E-Terra

SodaStream lanceert een nieuwe en innovatieve bruiswatermachine, de E-Terra. Dit nieuwe apparaat beschikt over One-Touch technologie met 3 koolzuurniveau’s, waardoor het nóg makkelijker wordt om het perfecte, bruisende drankje te maken.

Lees hier al onze SodaStream artikelen!

One Touch bubbels

De nieuwe functie is de One-Touch technologie. Met een druk op de knop kies je voor één van de drie vooringestelde koolzuurniveau’s. De E-Terra weet nu precies hoeveel koolzuur hij moet toevoegen aan je drankje. Natuurlijk maakt de E-Terra ook gebruik van SodaStream’s innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder systeem, dat ervoor zorgt dat de cilinder met één simpele klik geïnstalleerd wordt. De fles bevestig je via het Snap & Lock systeem, waarmee gemakkelijk en snel flessen worden gekoppeld en losgemaakt.

Stijlvol en modern

Deze nieuwe bruiswatermachine ziet er stylish uit met het moderne geometrische frontpaneel en blauwe LED knoppen. De nieuwe elektrische en voelbare knoppen creëren een strak design op het toppaneel van de bruiswatermachine en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een stijlvol blauw licht. De premium features en het design maken dit model een graag geziene gast op elk aanrecht..

Duurzame frisdrank

’Terra’, wat aarde betekent, verwijst naar SodaStream’s duurzame missie consumenten te inspireren om samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een grote impact hebben. In 2025 heeft SodaStream, samen met haar gebruikers, wereldwijd 67 miljard plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard.

De E-Terra is verkrijgbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare  en vaatwasserbestendige plastic fles van 1 liter. De SodaStream E-Terra Starter Kit is verkrijgbaar vanaf €139,99

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.