logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontdek de Smart Oven Pizzaiolo voor een heerlijke pizza

Sage Appliances, producent van hoogwaardige keukenapparatuur, lanceert de Smart Oven™ Pizzaiolo. Deze pizzaoven voor thuis bereikt een temperatuur van 400 °C en bakt in twee minuten een authentieke Napolitaanse pizza.

Eenvoudig pizza’s bakken

Na jaren van intensief onderzoek en met de inbreng van ’s werelds meest vooraanstaande pizzabakkers hebben de ontwerpers van Sage Appliances een oven met het Element IQ®-systeem ontwikkeld. Dit gepatenteerde verwarmingssysteem wordt in het hele ovenassortiment van Sage gebruikt. De toepassing in de Smart Oven™ Pizzaiolo maakt het bakken van pizza’s heel eenvoudig. De oven is geschikt om binnenshuis te gebruiken; de compacte vorm past gemakkelijk in de keuken of op tafel. Hierdoor hoeven pizza lovers in de koude maanden geen concessies te doen aan het bakken van pizza’s. De Smart Oven™ Pizzaiolo biedt iedereen de kans om te genieten van zelfgemaakte authentieke Napolitaanse pizza’s, in alle seizoenen, op ieder tijdstip en op elke plek.

Hoge temperatuur

Om de beste Napolitaanse pizza’s te kunnen bereiden, is een zeer hoge temperatuur essentieel. Richard Hoare, Design & Innovation Director van Sage Appliances: “Tot nu toe waren de houtgestookte steenovens, die tot wel € 20.000 kosten, de enige ovens die authentieke Napolitaanse pizza’s konden bakken. De hitte wordt namelijk geleidelijk geproduceerd en verdeeld. Een gemiddeld huishouden heeft noch de middelen, noch de ruimte om een dergelijke oven aan te schaffen. Met de komst van de Smart Oven™ Pizzaiolo van Sage Appliances ligt het bakken van een pizza in Napolitaanse stijl binnen handbereik.”

Gepatenteerd verwarmingssysteem

Het Element IQ®-systeem maakt gebruik van slimme algoritmen om de hitte gelijkmatig te verdelen. Hierdoor wordt een ideale en constante bakomstandigheid gecreëerd. Thuiskoks kunnen eenvoudig de kenmerkende ‘luipaardvlekken’ op de korsten bakken en de toppings gelijktijdig gaar krijgen. Het is niet nodig om de pizza handmatig om te draaien.

De Smart Oven™ Pizzaiolo heeft zeven vooraf geprogrammeerde instellingen voor het bereiden van diverse pizzastijlen, waaronder de Chicago-, New York- en Napolitaanse pizza. Speciaal voor de avontuurlijke thuiskoks die willen experimenteren, is de pizzaoven uitgerust met een handmatig in te stellen hack-modus. De oven biedt de mogelijkheid om zowel zelfgemaakte pizza’s als diepvriespizza’s naar een hoger niveau te tillen. Naast het bereiden van pizza’s is de oven zeer geschikt voor het bakken van diverse soorten flatbreads, en groenten.

Innovatieve functies

  • Zeven handige voorinstellingen – 160°C, Frozen, Pan, Thick Crust, Thin & Crispy, Wood Fired, 400°C – en een knop om de mate van ‘luipaardvlekken’ op de korst te controleren.
  • Automatisch in- en uitschuiven: een automatische deur die de pizza stone naar buiten trekt voor een veilig gebruik.
  • Verwijderbare Cordierite Pizza Stone, om de oven gemakkelijk schoon te maken en op te ruimen.
  • Superieure isolatie, inclusief dubbele glazen ruitdeuren om de warmte binnen te houden.
  • Handmatig in te stellen hack-modus: voor de avontuurlijke thuiskoks die willen experimenteren biedt de oven drie onafhankelijk te bedienen verwarmingsregelaars. Een van de regelaars bepaalt de temperatuur van de bodem en twee afzonderlijke ringen verwarmen de toppings en de rand van de korst.
  • Brood en groenten: de Smart Oven™ Pizzaiolo is niet alleen geschikt voor het maken van Napolitaanse pizza’s. De verwarmingstechnologie maakt het ook mogelijk om groenten op een speciale manier te bereiden en diverse soorten flatbreads te bakken.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.