logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sluit je aan bij het Genootschap! The League of Explorers in Heartstone


league of explorers logoGrijp je hoed en fakkel; het is tijd voor een avontuur! Vandaag heeft Blizzard Entertainment op BlizzCon The League of Explorers aangekondigd, een gloednieuw avontuur waarin dappere strijders op verre en zware expedities gaan om een mysterieuze, verloren voorwerp terug te vinden. Deze nieuwste toevoeging in Hearthstone’s Adventure Mode brengt spelers naar avonturen waarin ze verwikkeld raken in een heftige strijd tegen duistere schurken. Voor deze avonturen hebben spelers uitzonderlijke strategieën nodig om hun battles te winnen. En ja, wellicht zijn er slangen.

League of Explorers is een leuke mix van herkenbare locaties van Warcraft en spannende nieuwe plekken waar je kan strijden,” aldus Mike Morhaime, CEO en co-founder van Blizzard Entertainment. “Spelers die zich bij de expeditie voegen, kunnen veel game plezier verwachten en maken kennis met een mooie selectie nieuwe kaarten.”

The League of Explorers introduceert vier moedige avonturiers: Elise Starseeker, Reno Jackson, Sir Finley Mrrgglton en Brann Bronzebeard. Spelers worden uitgenodigd om zich bij de expeditie te voegen die ze leidt door exotische bestemmingen, sommige zullen bekend zijn en andere nieuw. Tijdens de reis moet een extreem krachtig object worden teruggevonden. Deze dappere ontdekkers zullen tijdens hun tocht veel moeten doorstaan terwijl ze navigeren door de Temple van Orsis, Uldaman, de Ruined City en de Hall of Explorers in de hoop de verloren objecten te vinden die hen dichter naar het mysterieuze relikwie zullen leiden. Spelers moeten ontsnappen aan gigantische rotsblokken en alle locaties doorlopen om de beloning van van 45 kostbare, nieuwe kaarten te bemachtigen. Deze kaarten geven spelers de kans nieuwe, sluwe tactieken te bedenken.

De ontdekkingsreis is vanaf 13 november beschikbaar op Windows en Mac PCs; Windows, iOS, en Android tablets; en iOS en Android mobiele telefoons, de vierLeague of Explorers locaties zullen in het verloop van een maand wekelijks openen (één per week), met halverwege een eenmalige pauze tijdens Thanksgiving. The League of Explorers kan volledig worden gekocht voor €17,99 (PC/Mac/Android) / €19,99 (iOS), per locatie voor 700 gold of €5,99 (PC/Mac/Android) / €6,99 (iOS) per stuk of in kortingsbundels die gebaseerd zijn op het aantal al individueel gekochte locaties.

Bereid je voor op deze avontuurlijke reis en kijk voor meer informatie overHearthstone op www.playhearthstone.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.