logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Slide Stars

Slide Stars is het eerste water-, race- en platform-avontuur, waarin jij als een van de 20 internationale influencers van de gekste waterglijbanen afglijdt. Speel alleen of tegen een vriend in lokale multiplayer en beleef de ultieme waterpret! Slide Stars is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch.

Glij met Milan Knol, Freek Vonk en internationale influencers van extreme waterglijbanen!

De game Slide Stars bevat tal van internationale sterren. Best bijzonder om te zien, aangezien het spel zelf door een Nederlandse gamestudio is ontwikkeld. De Nederland influencers zijn Freek Vonk en Milan Knol. Daarnaast zijn er dus 18 andere social media-kanonnen, die lokaal waarschijnlijk best populair zijn… maar waarvan jij waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord. Net als ik, trouwens 🙂 De game zelf biedt trouwens wel wat achtergrondinformatie over de personages, inclusief linkjes naar de kanalen waarop ze te vinden zijn. Tijd om je cirkel te verruimen! Je kunt als één van de personages kiezen om deel te nemen aan dit tropische en hilarische avontuur. Kies jouw favoriete ster, selecteer een van de vele bizarre opblaasfiguren en ga over één van de meest uitdagende waterglijbanen. Glij, spring en balanceer langs waanzinnige tracks en overwin extreme obstakels! Of je nu op een banaan, een flamingo, haai of een van de tientallen andere opblaasfiguren naar beneden raast, samen met jouw favoriete ster beleef je veel plezier aan dit race-avontuur!

Nederlandse spelers kunnen kiezen tussen twee unieke retail-versies met daarop Freek Vonk of Milan Knol.

Sterrencast

YouTubers, vloggers, modellen, health & fitness-sterren, en andere soorten influencers uit diverse landen doen mee aan Slide Stars – in een poging om de eindstreep te halen! Bekijk de volledige sterrencast hieronder (alfabetische volgorde):

★ Alan Stokes
★ Alex Stokes
★ Amusementforce Greg
★ Amusementforce Kes
★ ApoRed
★ Ben Azelart
★ Brent Rivera
★ Demi Rose
★ Doctor Mike
★ Enji Night
★ Enya Wandres
★ Holly H
★ Jeff Seid
★ Kat Wonders
★ Luciano Spinelli
★ Lexi Rivera
★ Milan Knol
★ Prof. Dr. Freek Vonk
★ Sveta Bilyalova
★ Veronica Bielik

Bekijk hieronder de trailer van Slide Stars

Platformgame

Als je Slide Stars! vergelijk met andere games, is deze game heel eenvoudig in opzet. Het is eigenlijk een klassieke platformgame, waarbij jij eigenlijk alleen maar kunt springen en ontwijken. Super Mario, maar dan zonder monstertjes. Door te bewegen en te springen moet je het einde van de achtbaan weten te bereiken, terwijl je diverse obstakels tegenkomt. Iedere misser levert je minpunten op: je moet beginnen bij één van de vele checkpoints. Een echte straf is dat niet, want jouw personage houdt de moed en de vrolijkheid er goed in. Bovendien zijn ze erg lichtvoetig, waardoor ze zonder problemen een stunt uithalen. Die leveren je likes op (leuke knipoog naar het eigenlijke publiek van deze celebrities). Met die likes speel je levels en banen vrij. Langzaam maar zeker speel je personages, outfits en voertuigen vrij, die je kunt gebruiken om over de waterbanen te glijden.


Recensie over Slide Stars

Een hilarisch spel is Slide Stars zeker. Maar ook… een behoorlijk saaie en korte game. Het spel bevat slechts 20 levels, waar je in een noodvaart doorheen gaat. Ook de vormgeving is niet echt bijzonder. Er zijn op dit moment slechts twee thema’s beschikbaar, daar zul je het mee moeten doen. En de banen zijn dan wel anders, het voelt toch aan als meer van hetzelfde. Zeker ook omdat je heel beperkte mogelijkheden hebt om invloed uit te oefenen op het verloop van je ‘race’. Het is een grappige game, maar te oppervlakkig en te kort. Leuk voor jongere kinderen, die graag met de personages van Milan of Freek willen spelen.

Score: 5


Info

Slide Stars, Mindscape
PS4, Nintendo Switch, XBOX One, platform.
Prijs: 39.95 euro.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.