logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Skylanders introduceert mobiele kaartgame: Skylanders Battlecast


skylanders battlecast

Geweldig nieuws voor fans van Skylanders! Activision Publishing komt namelijk met een nieuwe game. Gratis! Skylanders Battlecast is een gratis kaartgame voor je smartphone of tablet. Als speler probeer je de ultieme set kaarten te bemachtigen en je stelt strategische kaartcombinaties samen om zo battles naar je hand te zetten. Vanaf vandaag zijn de fysieke kaarten beschikbaar waarmee de reis door Skylands kan beginnen.

Battlecasters nemen het vanaf vandaag op tegen Skylands’ aartsvijand Kaos in het nieuwe machtsgebied Kaos Island. Extra feaure in Skylanders Battlecast is dat spelers hun vrienden direct kunt uitnodigen via een in-game vriendenlijst.

Download Skylanders Battlecast uit de mobile app store en begin aan de reis om een Battlecaster te worden. Om de gameplay te verbeteren kan de spelers, zowel fysiek als digitaal, Booster Packs en Battle Packs aanschaffen. De fysieke kaarten komen tot leven door ze te scannen en augmented reality doet de rest. Kaarten kunnen ook toegevoegd worden aan een in-game digital spell book. Hoe meer kaarten een speler heeft, hoe beter hij het deck kunt customizen for battle.

“We blijven altijd op zoek naar manieren om onze fans met leuke nieuwe dingen te verrassen en Skylanders Battlecast is een innovatie,” zegt Josh Taub, senior vice president, Product Management, Activision Publishing. “De mobiele kaartgame biedt tal van mogelijkheden. Je kunt kaarten verzamelen, maar er is ook augmented reality, PvP en een spannende single-player campaign.”

Voor de ontwikkeling van Skylanders Battlecast stelde Activision een team samen dat zijn sporen al heeft verdiend met het ontwerpen van videogames en van fysieke kaarten. Daarnaast hebben ook professionele kaartspelers hun steentje bijgedragen. Anders dan traditionele ruilkaarten en mobiele kaartgames biedt Skylanders Battlecast eersteklas grafische afbeeldingen en daarmee is de 3D gameplay experience even leuk als strategisch uitdagend. Als speler verzamel je tot 300 kaarten in de hoofdcategorieën Character, Spell, Gear en Relic en je vecht je een weg door meer dan 60 missies. Hoe meer challenges je op iedere missie hebt volbracht, hoe meer rewards je hebt verdiend.

Skylanders Battlecastkomt beschikbaar via de App Store, Google Play en Amazon Appstore. De Skylanders Battlecast Battle pack bestaat uit 22 kaarten. De Skylanders Booster pack bestaat uit een random selectie van acht kaarten.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.