logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de Skechers x Snoop Dogg-collectie

Entertainmenticoon Snoop Dogg richt zijn pijlen op het veroveren van de schoenenwereld door zijn stijl naar SKECHERS te brengen als onderdeel van een meerjarig partnerschap. De SKECHERS x Snoop Dogg-collectie, waarvan de eerste modellen in de Benelux verkrijgbaar zijn, combineert het innovatieve comfort van SKECHERS met Snoop’s unieke ontwerpen in een reeks veelzijdige en street-ready sneakers die passen bij elke levensstijl.

Het fantastische SKECHERS-team bracht mijn ideeën en smaak mooi samen. Samen creëerden we deze collectie voor jong en oud. Geef je schoenencollectie een boost met mijn stijl en swag – met SKECHERS zit je altijd goed, waar je ook naartoe gaat. Draag je ze onder een pak naar een trouwfeest of liever op het sportveld onder een short? Je ziet er hoe dan ook cool uit, want deze schoenen zijn voor iedereen.

Snoop Dogg

“De samenwerking voor deze co-branded collectie werd eerder dit jaar al afgetrapt met de bekroonde SKECHERS x Snoop Dogg Super Bowl-advertentie”, zegt Michael Greenberg, president van SKECHERS. “Snoop combineerde zijn oog voor stijl en relaxte vibe met het kenmerkende comfort van SKECHERS, wat resulteert in een authentieke samenwerking en partnerschap.”

Bekijk de volledige Skechers X Snoop Dogg collectie

De eerste uniseks ‘OG en Remix’-capsulecollectie van SKECHERS x Snoop Dogg is nu verkrijgbaar op skechers.nl. In de komende weken worden nog twee limited capsulecollecties gelanceerd, waaronder een capsulecollectie voor verzamelaars met Snoop’s iconische NFT-personage Dr. Bombay.

Schoenen koop je online bij:
Snipes | Mooiesneakers.nl | Sneakerbaas | JD Sports

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.