logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wel of geen T in Skechers? Mr. T geeft antwoord!

Op 11 februari is het weer zover: de Super Bowl wordt uitgezonden. Hét belangrijkste sportevenement in de Verenigde Staten, met gemiddeld ruim 100 miljoen kijkers. Tijdens dit sportevenement komt lifestylebrand Skechers met een opvallende reclame, waarin de Amerikaanse acteur Mr. T (wereldberoemd door zijn rol als B.A. Baracus in The A-Team) de hoofdrol speelt.

“No T”-campagne

Schrijf je Skechers nou met of zonder t in het midden? Met dit misverstand rekent Skechers in deze reclame definitief af. In het filmpje zal Mr. T een nieuwe draai geven aan de “No T”-campagne, waarbij Skechers focust op het comfort van schoenen waar je gemakkelijk kunt instappen. Mr. T laat tijdens de reclame deze opvallende innovatie: Skechers Hands Free Slip-ins zien aan meer dan 100 miljoen kijkers in de Verenigde Staten en daarbuiten.

De reclamespot van Skechers is op zondag 11 februari te zien wanneer deze wordt uitgezonden tijdens de Super Bowl-verslaggeving van CBS. Bekijk hier een voorproefje van de campagne:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.