logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

OlliOlli World onthult personageaanpassing in geheel nieuwe trailer

Private Division en Roll7 hebben onlangs aangekondigd dat OlliOlli World deze winter digitaal zal uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Het is een nieuw skateboard-actie-platformspel met een unieke stijl en gameplay met flow. Dit spel markeert een gedurfde nieuwe richting in deze bekroonde franchise en barst van de persoonlijkheid.

Flippen en flowen

Spelers flippen en flowen door Radland – een levendige wereld vol kleurrijke personages en een weelderig skateboardparadijs – terwijl ze op zoek gaan naar de mystieke skategoden en Gnarvana proberen te bereiken. Radland en zijn bewoners zijn heerlijk vreemd en vervaardigd met een uitstekende, onnavolgbare kunststijl. In OlliOlli World kunnen spelers het uiterlijk, de tricks en de stijl van hun personage aanpassen voordat ze levels met meerdere paden verkennen en alle verborgen geheimen van deze prachtige skate-utopie ontdekken.

“We zijn heel blij dat we eindelijk de visie tot leven kunnen brengen die we altijd voor de OlliOlli-reeks hebben gehad met deze ambitieuze nieuwe evolutie. We wilden de vreemde, wonderbaarlijke en diverse kant van de skateboardcultuur omarmen met een spel dat draait om op reis gaan met je vrienden, gekke plekken vinden, waanzinnige tricks uithalen en vooral, skaten op alles wat je ziet!”

Simon Bennett, co-CEO van Roll7

Voor nieuwe spelers en profs

Superstrakke besturing gecombineerd met een zeer verfijnde gameplay-ervaring zijn altijd pijlers van OlliOlli geweest. Het platformspel OlliOlli World gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat nieuwe spelers kunnen genieten van het diepe combosysteem en alles wat het spel te bieden heeft. Daarnaast kunnen de profs hun vaardigheden echt bewijzen en ze kunnen zich een enorm aantal moves meester maken met toegang tot miljoenen unieke levels in de sandbox-modus van het spel. Spelers kunnen het ook opnemen tegen vrienden en rivalen met vergelijkbare vaardigheid van over de hele wereld in spelerscompetities.

Bekijk de E3 trailer van Olli Olli World

“We vinden het geweldig om samen met Roll7 de OlliOlli-reeks een spectaculaire nieuwe kunstrichting te geven, terwijl we trouw blijven aan de kenmerkende gameplay met flow. Flow wordt bereikt door een perfect evenwicht van focus en ontspanning – OlliOlli World stuwt dit unieke gevoel naar ongekende hoogten dankzij een intuïtief concept en geperfectioneerde, ultrastrakke besturing.”

Michael Worosz, Executive Vice President en hoofd van Private Division.

OlliOlli Reeks

OlliOlli World is het derde deel in de veelgeprezen OlliOlli-reeks van Roll7 – een onafhankelijke studio uit Londen en winnaar van BAFTA en meerdere andere prijzen, bekend om het herdefiniëren van genres en het maken van opmerkelijke games zoals OlliOlli, OlliOlli 2: Welcome to Olliwood, Laser League, en NOT A HERO. OlliOlli World komt deze winter digitaal uit tijdens Take-Two’s fiscale jaar 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Games koop je online bij:

Aanpassingen

In deze gloednieuwe aanpassingsvideo introduceert co-CEO Simon Bennett de aanpasbare personages van OlliOlli World. Het spel laat spelers zijn wie ze maar willen zijn: Lichaamstype, huidskleur en haar zijn aanpasbaar en spelers kunnen hun individuele houdingen en skatetrucs bepalen om verder uitdrukking te geven aan hun persoonlijkheid.
 
Spelers kunnen hun look perfectioneren door kleding en accessoires te combineren uit een gigantisch aanbod aan stijlen en uitrusting: Skaters kunnen in OlliOlli World kiezen voor slippers die passen bij hun camouflagejas of voor een superstijlvolle “Face Melter”-zonnebril met een chique retro pelsjagershoed. Of gewoon een modieuze roomijshaarstijl. Honderden aanpassingsmogelijkheden laten spelers hun individualisme volledig tot uitdrukking brengen!
 
Wees wie je wilt zijn in de levendige en bruisende wereld van Radlandia deze winter!

Bekijk hier de nieuwe aanpassingstrailer van OlliOlli World:

OlliOlli World onthult nieuwe cinematische trailer

OlliOlli World volgt een groep kleurrijke personages in een wereld die bekend staat als Radlandia. Ze flippen, flowen, poppen en grinden tijdens hun zoektocht naar de mystieke skategoden. 

In deze gloednieuwe trailer komt Radlandia tot leven in al zijn majestueuze, kleurrijke, geanimeerde glorie. De ongelooflijke skatetracks, epische (en af en toe smakelijke) personages en ontzagwekkende wereld worden gevierd in deze verbluffende trailer. 

Dus maak je klaar om een skategod een boks te geven en bekijk hier de cinematische trailer van OlliOlli World:

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.