logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ga aan de slag met een The Sims uitbreidingsset

Sinds The Sims 4 gratis te spelen is, is er ook meer aandacht voor uitbreidingssets. Op die manier kun je jouw SIMS-ervaring helemaal naar je eigen hand zetten en jouw stijl nog beter naar voren laten komen. Afgelopen week kwamen er weer twee nieuwe sets bij: De Sims 4 Grunge Revival Kit en De Sims 4 Leeshoekje Kit. Je kunt ze downloaden voor de pc, Mac, PlayStation en Xbox.

Grunge Revival Kit

Verken de nieuwe stijlen, die zijn geïnspireerd op grunge. Daarmee duik in een wereld van ongefilterde zelfexpressie die het ongepolijste, het onvolmaakte en de vrijgevochten viert. Zo kun jij je kleden in een garderobe die helemaal draait om experimenteren, versleten texturen, gelaagde stijlen en gedurfde accessoires. Denk aan comfortabel, maar alternatief… met een upcycled vibe. Of het nu gaat om een oud band-T-shirt of een wijde hoodie en een vervaagde spijkerbroek uit de kringloopwinkel, je kunt ze zo in jouw Sims-kast hangen.

Leeshoekje Kit

In een wereld vol drukte en chaos is het heerlijk om een rustig hoekje op te zoeken en te verdwalen in een goed boek. Met de Sims 4 Leeshoekje Kit kun je ontspannen in een pluche, knusse ruimte en wegkruipen met een goed boek. Zo creëer je de perfecte plek om na een lange dag weg te kruipen, omringd door planken vol literaire schatten, of een hoekje om te genieten op een zonnige middag. Deze set bevat pluche stoelen bij het raam, stapelbare boekenplanken en knusse sofa’s met zachte kleuren die je Sim helpen om te ontsnappen aan boeiende verhalen en te genieten van de magie van de geschreven wereld op hun nieuwe favoriete plekje in huis.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.