logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuwe uitbreidingen voor De Sims 4

De Sims komen steeds dichter bij het echte leven. Zo blijken ze ook zeker wel van een feestje te houden! En hoewel het voor ons nog onzeker is of we Carnaval mogen vieren dit jaar, staat het voor de Sims als een paal boven water. Jouw virtuele vrienden mogen helemaal losgaan! En wie weet wat daar allemaal uit kan voortvloeien… mocht het heel erg klikken met je mede-sims, is het zomaar mogelijk dat jullie in het huwelijksbootje stappen. Wat de nieuwe uitbreidingen allemaal inhouden, lees je hieronder.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit 1

De Sims komt met een de nieuwe uitbreiding: De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit. Het nieuwste modepakket voor Simmers om hun creativiteit te vergroten en de stijl van hun Sims uit te breiden. De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. 

Pabllo Vittar

Om bruisende looks te creëren waarmee spelers de garderobe van hun Sims af kunnen wisselen, is De Sims een samenwerking aangegaan met de iconische Braziliaanse dragqueen, zangeres/songwriter en model Pabllo Vittar. Bekijk de De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit-trailer, met Pabllo Vittar’s dancehit ‘Buzina’ in Simlish.

Uitbundig en eindeloos

De looks, stijlen en kleuren van de Zomerse Carnavalsmode Kit zijn geïnspireerd op Pabllo’s persoonlijkheid. Spelers worden aangemoedigd om het zelfvertrouwen en de creativiteit van een van ’s werelds grootste culturele feesten te belichamen door middel van uitbundige kleding, gedurfde make-up en felgekleurde accessoires voor alle Sims. De kit bevat een excentrieke mix van gedenkwaardige cut-outs, fruitpatronen met grafische contrasten en tops met pailletten, die spelers nieuwe en expressieve opties bieden om zichzelf te ontdekken met eindeloze manieren om het uiterlijk van hun Sims af te wisselen.

Carnavalsverrassing

Als onderdeel van de samenwerking brengen De Sims en Pabllo Vittar een gratis carnavalsverrassing uit in het basisspel, zodat iedereen ervan kan genieten. Pabllo Vittar heeft de danshit ‘Buzina’ van haar tweede studioalbum ‘Não Para Não’ in het Simlish opgenomen. Spelers kunnen in het spel op deze single dansen via De Sims 4 Carnavalzender. Om het feest voort te zetten, kunnen spelers uitkijken naar gratis update op 9 februari met recepten voor Braziliaanse gerechten. Vanaf maart kunnen spelers middels een gratis update de huizen van hun Sims versieren met een nieuw kunstwerk van de beroemde hedendaagse kunstenaar Lano.

Games koop je online bij:


Zeg ‘Ja’ tegen de bruiloft van je dromen in De Sims 4 Mijn Bruiloft

Creëer een liefdesverhaal dat van A tot Z bij de smaak van jouw Sims past in De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack, verkrijgbaar vanaf 17 februari. Spelers kunnen hierin locaties bezoeken, taarten proeven en bloemen kiezen. Daarnaast zijn er verlovingsdiners, oefendiners en grote stapavonden om naar uit te kijken. Bekijk hoe spelers hun grote dag voorbereiden en naar het altaar lopen in De Sims 4 Mijn Bruiloft-onthullingstrailer.

Creëer je eigen bruiloft

De Sims 4 Mijn Bruiloft biedt een volledig zelf invulbare trouwervaring waarmee Simmers op hun manier herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Het team van De Sims streeft ernaar om op een authentieke en respectvolle manier packs te blijven creëren die meer uit het leven van spelers vertegenwoordigen. Zo is het met deze game pack ook mogelijk om bruiloften uit verschillende culturen te verkennen.

De Sims 4 Mijn Bruiloft is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Games koop je online bij:

De Sims 4 Mijn Bruiloft 1

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.