logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Shopping: Nieuwe klusinspiratie voor je interieur


Als je een beetje actief bezig bent met je interieur – en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen dat niet zijn – weet je ook dat ieder huis anders is. En dat meubels daar niet altijd op aansluiten. Soms zijn ze te groot, dan weer te klein… het credo ‘als je het goed wil, moet je het zelf doen’ gaat op dit vlak stiekem best vaak op. Maar waar haal je de inspiratie vandaan? En als je die inspiratie hebt: wat is de beste manier om aan het werk te gaan? Woonideeën van KARWEI is een nieuwe bron van inspiratie waar je je hart kunt ophalen.

Verschillende stijlen

Het mooie van de nieuwe wooninspiratie-site van Karwei is dat alle plannen en suggesties zijn opgedeeld in de woonstijl. Of je nu een creatief Artist Home hebt, een stoere City Loft, een Green House of een compacte Cosy Cabin – per stijl vind je een aantal passende accessoires uit het assortiment van Karwei, maar ook een paar stoere DIY-plannen waarmee je aan de slag kunt. Vooral de combinatie tussen shopping, DIY en stijl maakt deze pagina’s erg interessant. Want misschien tref je juist wel die accessoires waar je naar op zoek was! Onze stijl ligt overigens een beetje tussen de stoere City Loft en de creatieve Artist Home in – we houden van stoere, robuuste meubels met speelse accenten. En dat kun je natuurlijk ook in je stoere eetkamer verwerken.

Ingedeeld

Een andere praktische indeling vind je in het menu, onder het kopje DIY. Daar vind je allerlei eenvoudige en wat minder eenvoudige projecten die je makkelijk zelf kunt uitvoeren om je huis een personal touch te geven. Van een stoere posterlijst tot een betonnen vaas – en van alles daar tussenin – vind je in de overzichtelijke indeling. Onze favoriet voor deze periode is de kaartenkerstboom, die je heel eenvoudig van drie latten en wat touw kunt maken. Heb je juist wat inspiratie nodig voor een bepaalde ruimte? Ook daar vind je genoeg inspiratie voor op deze website. Denk bij het maken of kiezen van verlichting ook aan de sfeer die het licht geeft, en niet alleen aan het uiterlijk van de lamp zelf. Met lampen van bijvoorbeeld Philips HUE heb je alle kleuren van de regenboog ter beschikking.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.