logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Shopping: Gebruik je dekbed voor meer sfeer in de slaapkamer


We brengen een groot deel van een etmaal (als je ’t goed doet bijna een derde ervan) door in de slaapkamer. Toch zijn die vaak sober en saai ingericht. Toegegeven: een groot deel van de tijd die je doorbrengt in de slaapkamer heb je je ogen dicht, maar toch… je mag best wel wat stijl en sfeer brengen in die ruimte! Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Een slaapkamer is toch vooral heel praktisch ingericht, met een grote kledingkast, opbergmeubelen voor sokken en ondergoed, aanverwante artikelen en d’r staat zo’n groot plat ding op een prominente plek. En juist met dat grote ding – het bed – kun je heel eenvoudig zorgen voor wat sfeer.

Kies je smaak

Want zo’n bed is toch al gauw 160×200 cm breed. Een kwart van het gemiddelde slaapkameroppervlak! Naast een kleur op je muur kun je ook op je bed dus perfect zorgen voor een stoere, lieve, grappige, romantische, felle of dromerige uitstraling. Wij neusden op Dekbed-discounter.nl naar wat meer stijl en sfeer in onze slaapkamer. Daar heb je namelijk zo ontzettend veel keuze – daar kan geen beddengoedwinkel tegenop. Bovendien heb je jouw bestelling binnen een dag of twee in huis – altijd prettig – in een stevige plastic verpakking.

Avontuurlijk

Ik ging voor een vleugje avontuur in de slaapkamer met het Explore dekbed. Lekker dromen over verre bestemmingen en plaatsen waar we ooit zijn geweest – dat is alvast een goede start voor een nacht vol dromen en fantasieën! Bovendien is het Nightlife Explore dekbedovertrek best uitgesproken qua kleur. Niet zo zacht grijs dat het een soort grijze brei wordt, maar donkergrijs, met helder witte lijnen. Dankzij die asymetrische tekening heeft de slaapkamer meteen iets speels, iets minder straks. Daarnaast past de perkal-katoen waar het dekbed van gemaakt is zich mooi aan op je lichaamstemperatuur. Hij voelt koel aan als je instapt maar warmt al snel op. Wat ik wel fijn vind is dat het stof ook wat steviger is, wat stugger. Zo kun je d’r veel beter een tentje van maken 🙂

PS: wist je dat je bij dekbed-discounter niet alleen terecht kunt voor dekbedovertrekken en matrashoezen, maar ook voor complete boxsprings?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.