logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Shopping: De fijnste boxershorts voor mannen


Een pak voor mannen is als lingerie voor vrouwen, zeggen ze wel eens: vrouwen genieten blijkbaar van een man in pak. Maar wat daaronder zit, moet je ook niet vergeten. Het is natuurlijk een beetje een anti-climax als er een verwassen slip onder het pak uitkomt als het moment daar is… kies je boxershort dan ook met zorg! Wij namen een kijkje op Twyst.nl – een online speciaalzaak voor ondermode voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen – en zochten naar de fijnste boxershorts voor mannen.

Zoeken op merk

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die leven voor merkjes en labels. Vaak is het inderdaad zo dat bepaalde merken nu eenmaal beter zitten (het model sluit beter aan op jouw lichaamsvormen) of dat ze steevast fijne materialen gebruiken. Het is dan ook niet verkeerd om te zoeken op merkjes, begrijp me daarop zeker niet verkeerd. Op Twyst kun je heel makkelijk zoeken op merken, of dat nu gaat om een Bjorn Borg boxer of een short van Calvin Klein, Armani, Puma, Sloggi of Ten Cate. Ieder zijn gewoontes, ieder zijn ding. En bij ieder merk ook meer dan genoeg keuze in stijlen en motieven!

Gebruiksmoment

Voor ieder moment is ook een ander model ondergoed gewenst. En ook dat wisselt per persoon. Sommigen zweren bij het sporten voor een loszittende boxershort, anderen juist voor een strak zittende, anderen slapen het liefst in een flodderbroek of dragen regelmatig een string. Het kan allemaal, wie ben ik om daar over te oordelen? Het is in ieder geval niet vreemd om voor verschillende dagmomenten een ander soort ondergoed te prefereren, of dat nu gaat om een hemd, een onderbroek of gewoon lekkere loungewear.

Voor de looks

Qua uiterlijk kun je ook alle kanten op, maar daar is het soms weer wel wat gepaster om een model uit te zoeken dat bij de situatie past. Soms piept er namelijk net een stukje van je onderbroek boven je broek uit – als je dan een loszittend shirt hebt kan dat zichtbaar worden. Verder maakt het natuurlijk niet zo veel uit. Een donkere pantalon of spijkerbroek schijnt niet door, daar hoef je dus geen rekening mee te houden. Of je dus gaat voor een kleurrijke prikt of een basic kleur – draag vooral waar je jezelf lekker in voelt!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.