logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Shopping: De coolste apparaten voor in de keuken

De keuken is echt een levend centrum. Tenminste: bij ons worden daar vaak de leukste, prettigste en interessantste gesprekken gevoerd. Gewoon, tijdens het koken, het afwassen of tijdens het bereiden (en eten) van een snelle snack. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de moderne technieken en apparaten: van de bekende waterkoker tot een powerblender, van een keukenrobot tot een koffiezetter. Maar er is natuurlijk nog veel meer wat je kunt maken. Wij ontdekten op Horecarama.nl een aantal apparaten die zelfs ons verbaasden!

Milkshakemaker

Natuurlijk kun je in een blender milkshakes maken door fruit met ijs te mixen, maar het kan een heel stuk professioneler. Zou je de blender enkel en alleen voor dat doel gebruiken? Dan is een milkshake machine natuurlijk een heel stuk stoerder! Het ziet er in ieder geval al cool uit op je aanrechtblad. Naast milkshakes kun je zo’n machine ook gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld smoothies en cocktails. Super handig!

Slush puppy machine

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan vind je op de site van Horecarama zelfs machines die continu zorgen voor een kant-en-klare slush. Subliem voor in de zomer, tijdens de hete dagen die we de afgelopen jaren hebben gekend. Veel verfrissender dan dat kun je het niet hebben. Bovendien kun je zo zelf je smaak bepalen en gezonder maken dan dat je ze bij de plaatselijke frituur koopt. Toegegeven: wellicht minder kleurrijk, maar toch.

Pizzatijd

Pizza’s zijn het voer voor kinderen, pubers en mannen. Je kunt ze zo pittig, gezond, fruiti of hartig maken als je zelf wilt. Maak je verse pizza’s, dan kan een kleine pizza-oven niet ontbreken. Een compacte oven als deze maakt je keuken net wat stoerder en zorgt voor een optimaal resultaat. Pizza mini oven heeft een behuizing van geëpoxeerd metaal en een bakruimte met chamottebodem. Met controlelampje en twee verschillende thermostaten voor waarbij je de temperatuur van de onderzijde en bovenzijde kunt instellen met temperaturen tussen de 50 -320 graden. 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.