Shopping: Bang & Olufsen Gift Guide


“Hoe vind ik het perfecte geschenk?” De vraag die ieder van ons zich stelt nu we de feestdagen naderen. Schenken is vrijgevig zijn, op zoek gaan naar net dátgene wat de ander gelukkig maakt: een verrassend, kwalitatief en karaktervol cadeau. Ter gelegenheid van de feestdagen highlight Bang & Olufsen zijn stijlvolle en iconische speakers.

Wie op zoek is naar dat ene bijzondere en unieke cadeau kan zich laten inspireren door de stijlvolle en iconische speakers van Bang & Olufsen. Ze staan niet alleen garant voor een unieke geluidsbeleving maar zijn ook perfect te integreren in je interieur dankzij hun tijdloos design en warme kwalitatieve materialen.

De BeoSound 1&2 en de BeoSound 35 zijn nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een rijke ‘infantry green’ kleur uit de exclusieve ‘Harmonies Collectie’ waarmee Bang & Olufsen inspeelt op de hedendaagse interieurtrend geïnspireerd op de natuur. Voor wie de neutrale tonen verkiest zijn de BS 1, BS 2 en BS 35 nog steeds beschikbaar in hun oorspronkelijke en strakke aluminium uitvoering

Maak ook kennis met de BeoLab 50, het kleine broertje van de BeoLab 90 en tevens de meest recente nieuwe speaker van Bang & Olufsen. Het unieke, stijlvolle design met  zilver gepolijste, aluminium oppervlakken in combinatie met warm eikenhout maakt ook van deze speaker een waar designobject.


Op zoek naar coole gadgets?

Meer inspiratie en prijzen vind je in de bijgevoegde Bang & Olufsen Christmas Gift Guide.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.