logo-liggend-wit-donkerblauw

Binnenkort in de bioscoop, de romantische komedie She Came To Me

Te midden van een ernstige creatieve blokkade, staat componist Steven Lauddem, meesterlijk vertolkt door Peter Dinklage, voor een uitdaging die zijn carrière kan maken of breken. Zijn doel is niets minder dan het voltooien van de muziek voor de opera die zijn langverwachte comeback moet markeren. De druk is hoog, de noten weigeren zich te vormen tot een harmonieus geheel, en Steven voelt de gewichtige last van zijn eigen verwachtingen en die van anderen.

Adviesgesprek

In een poging om zijn impasse te doorbreken, neemt Steven de raad van zijn vrouw en voormalig therapeute Patricia, gespeeld door Anne Hathaway, ter harte. Hij gaat op een reis naar inspiratie, een zoektocht die hem ver buiten de vertrouwde grenzen van zijn artistieke comfortzone voert. Wat begint als een simpele queeste naar creatieve vonk, evolueert al snel tot een ontdekkingsreis die niet alleen zijn artistieke zintuigen prikkelt, maar ook zijn persoonlijke grenzen oprekt.

Bekijk de trailer van She Came To Me

Bijna verloren

Terwijl Steven zichzelf verliest in de onbekende uithoeken van zijn eigen geest en de wereld om hem heen, ontdekt hij meer dan alleen de melodieën die zijn opera tot leven zullen wekken. Hij wordt geconfronteerd met onverwachte ontmoetingen, verrassende momenten van schoonheid en waarheden die diep verborgen liggen in de schaduwen van zijn eigen twijfels. De reis van Steven onthult niet alleen de inspiratie voor zijn muzikale meesterwerk, maar ook de onverwachte rijkdom van het menselijke hart en de complexiteit van de creatieve ziel.

Zoektocht

Wat Steven onderweg ontdekt, overstijgt de grenzen van zijn oorspronkelijke zoektocht en brengt hem naar een diepgaand begrip van zichzelf, zijn kunst en de betekenis van echte inspiratie. Het wordt een reis die niet alleen de toon zet voor zijn artistieke triomf, maar ook voor zijn persoonlijke transformatie.

Distributeur Independent Films brengt She Came To Me op 18 januari 2024 uit in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.