logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sharon Doorson en Waylon zingen samen een Nederlandstalige versie van ‘True Colors’ in nieuwe film clip TROLLS – Nu in de bioscoop

https://www.coolesuggesties.nl/wp-content/uploads/2016/10/58130b7dbae0d.jpeg

Van de makers van SHREK komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ TROLLS. Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen.

Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten.

Dreamworks’ TROLLS is een verfrissende comedy voor iedereen. Vol muziek, emotie en avonturen waar je haren van overeind gaan staan. Niets kan je voorbereiden op deze nieuwe Trollen-wereld.

Nederlandstalige versie

Singer-songwriters Sharon Doorson en Waylon nemen de hoofdrollen voor hun rekening in de Nederlandstalige versie van TROLLS. Beiden maken met deze film hun inspreekdebuut. Sharon Doorson leent haar stem aan de altijd vrolijke maar ook een beetje naïeve trol Poppy. Als ze geconfronteerd wordt met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ze dat ze dit probleem niet kan oplossen met een liedje, een dansje en een knuffel. In de Engelstalige versie neemt Anna Kendrick deze rol voor haar rekening. Waylon is de overbezorgde, achterdochtige overlever Knoest. De enige trol die niet zingt, danst of knuffelt en altijd voorbereid is op het ergste. Justin Timberlake heeft de stem van Knoest (Branch) ingesproken in de Engelstalige versie van de film. 

Beluister en bekijk hier de Nederlandstalige versie van Waylon en Sharon Doorson van True Colors:

Sharon en Waylon zingen tevens samen Nederlandstalige versies van o.a. ‘True Colors’ van Cyndi Lauper en ‘Can’t Stop The Feeling’, de wereldwijde hit van Justin Timberlake

TROLLS is vanaf nu (in 2D & 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

TRL_sq1975_s70_sq8011_s61_4K_RGB_FIN.jpg

www.trollsfilm.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.