logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Breng sfeervol licht aan in jouw woning

Iedereen vindt het natuurlijk mooi om gebruik te maken van mooi sfeervol licht in huis. Het staat gezellig, zorgt voor een warm gevoel en kan een ruimte een hele andere sfeer geven. Een hard wit licht staat bijvoorbeeld erg saai en misschien zelfs heel koud, maar een sfeervol warm lichtje of zelfs aparte lichtjes staan een stuk gezelliger en maken de ruimte een heel stuk fijner om in te zijn. Hoe bereik je dit, zonder hier veel moeite voor te hoeven doen?

Dimbare lichten

Een licht dat je kunt dimmen lijkt misschien een luxe, maar eigenlijk kan iedereen dit in zijn of haar huis nemen. Het is namelijk iets dat je gewoon zelf kunt installeren. Spotjes of gewone lichten die je aan kunt sluiten op een dimmer zijn gewoon voor een normale prijs te koop en te installeren. Hoe gezellig staat het als je ’s avonds de lichten wat meer dimt zodat de ruimte net iets donkerder is, maar niet helemaal donker? Super knus! Gebruik alleen zo veel licht als je zelf wil op dat moment, je hebt het zelf helemaal onder controle.

Leuke kleine lampjes

Je kent wel die kerstverlichting die je in een boom hangt. Zorgt ervoor dat een boom erg leuk verlicht wordt en dat het er heel gezellig uit ziet. Waarom hang je die niet op in bijvoorbeeld de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer? Zulke lampjes staan heel erg gezellig en zorgen ervoor dat je een ruimte heel simpel opvrolijkt. Hang ze bijvoorbeeld aan de muur langs het plafond. Is het snoer te kort? Maak dan gebruik van extra connectors zodat je de kabel mooi weg kan werken, en met power connectors zorg je dat de stroom goed binnenkomt. Zo weet je zeker dat de lampjes optimaal hangen.

Bluetooth lampen

Misschien heb je wel eens gehoord van de ‘Hue’ lampen. Dit zijn in principe lampen die je in je huis installeert, en vervolgens stuk voor stuk met een applicatie op je telefoon aan kunt sturen. Je kunt er dan ook van alles mee. Normaal wit licht (warm én koel), gekleurd licht, fel licht of zachter licht, enzovoort. Ook kun je er timers op zetten en bepalen wanneer het licht aangaat of juist uit gaat. Dat is natuurlijk ideaal. Simpele lichten als deze hoeven helemaal niet duur te zijn, voor ongeveer twintig euro kun je al een lamp als deze hebben. Maak een kamer gezellig met de juiste stand en speel met de verschillende kleurtjes!

~ Dit is een aangeleverd artikel of betreft een samenwerking ~

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.