logo-liggend-wit-donkerblauw

Meer sfeer voor buiten en binnen met Philips Hue!

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten en -functies van Philips Hue om de perfecte sfeer te creëren, zowel binnen als buiten uw huis. De nieuwe Philips Hue Inara-wandlantaarn, de Calla-sokkellamp in roestvrij staal en twee nieuwe effecten in de Philips Hue-app zijn er voor elke gelegenheid, of u nu gezellig met vrienden op het terras zit of tijdens een romantische avond in de zetel.

Laat uw tuin stralen met een vleugje buitenverlichting

De nieuwe Philips Hue Inara-wandlamp brengt de decoratieve schoonheid van de filamentlamp van binnen naar buiten. De zwarte lantaarn in vintage-stijl bevat alle slimme functies van Philips Hue met een traditionele uitstraling. Het dimbare warmwitte licht van de Inara zorgt voor elegantie en een intieme sfeer op het terras of de veranda wanneer u gasten verwelkomt en de juiste stemming creëert voor een gezellig samenzijn buitenshuis. 

Het assortiment voor buitenshuis wordt verder uitgebreid met de Philips Hue Calla-sokkellampin roestvrij staal, ideaal om uw tuinpad te verlichten. Het witte en gekleurde licht zorgt voor een uitnodigende en sfeervolle toegang tot uw huis en helpt u op donkere ochtenden uw weg te vinden. Met een hoogte van iets meer dan 25 centimeter kan de Calla gemakkelijk in de tuin worden verspreid, tussen bloemen of tussen planten en bomen om een persoonlijke sfeer te creëren. De Calla padverlichting is voorzien van laagspanningstechnologie, die eenvoudig is te installeren en uit te breiden. Sluit de lamp met de meegeleverde verlengkabel gewoon aan op uw bestaande Philips Hue- laagspanningsinstallatie.

Alle gemakken van het Philips Hue systeem

De Philips Hue slimme lampen voor buiten worden geleverd met alle voordelen van het Philips Hue-systeem en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De lampen zijn dimbaar om een perfecte sfeer te creëren en kunnen worden bediend via de Philips Hue-app, afstandsbediening, spraak of outdoor bewegingssensor. Sluit de slimme buitenverlichting aan op de Philips Hue Bridge en profiteer van slimme automatiseringen: stel de verlichting zo in dat ze aangaat wanneer u in de buurt bent of automatiseer de verlichting om uw aanwezigheid te simuleren wanneer u weg bent. 

Nieuwe effecten zorgen voor gezellige avonden en romantische etentjes

In het eerste kwartaal van 2022 worden nieuwe effecten toegevoegd aan de Philips Hue-app. De eerste effecten zijn Candle en Fireplace, die het zachte gloeien van natuurlijk kaarslicht of een gezellige open haard nabootsen om de juiste sfeer te creëren voor een romantisch etentje of een ontspannen avond in de zetel. Voor een nog intensere ervaring kunt u ze gebruiken met de Philips Hue gradient lightstrip, gradient light tube en gradient Signe tafel- of vloerlamp.

“Bij Philips Hue bieden we de meest geavanceerde en gepersonaliseerde slimme verlichtingservaring thuis, zowel binnen als buiten. We blijven nieuwe aangename functies ontwikkelen voor de Philips Hue-app, van meeslepende ervaringen in uw hele kamer tot de nieuwe Candle- en Fireplace-effecten die onze gebruikers helpen een buitengewone sfeer te creëren met specifieke lampen”

Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue bij Signify

Cande- en Fireplace-effecten

Omdat Philips Hue voortdurend innoveert, hebben de nieuwe generaties lampen verbeterde hardwaremogelijkheden in vergelijking met eerdere generaties. De Candle- en Fireplace-effecten maken gebruik van deze verbeterde mogelijkheden en werken op alle Philips Hue-lampen die zowel Zigbee- als Bluetooth-compatibel zijn. Zodra de effecten beschikbaar zijn in de Hue-app, kunt u nagaan of uw lamp compatibel is. 

Beschikbaarheid

  • Philips Hue Inara Filament wandlamp zwart (beschikbaar vanaf 8 februari 2022) – €99.99
  • Philips Hue Calla sokkellamp in roestvrij staal (beschikbaar vanaf 8 februari 2022) €139.99

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] we eerlijk zijn: als het gaat om slimme verlichting, was Philips Hue de eerste en waarschijnlijk ook gewoon de beste keuze. De lampen zijn duurder dan de meeste […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.