Monsterdokter

Zoek op de site


 • Boek recensie: Monsterdokter 2: De Beestachtige Bedreiging

  Boek recensie: Monsterdokter 2: De Beestachtige Bedreiging

  In het eerste boek van Monsterdokter heb je kunnen kennismaken met Appie Normaal, een heel normale jongen die stage gaat lopen in een dierenkliniek. Maar wel in een heel bijzondere! Dokter von Keuken-Trapp is namelijk geen gewone dierenarts, ze is een speciale monster dokter. En samen met haar proberen ze de monsterlijk grappige situaties zo goed mogelijk onder controle te houden. In dit tweede deel van de Monster Dokter hebben ze te maken met een beestachtige bedreiging van het schattigste soort.

 • Boek recensie: Monsterdokter 3: Het magische slijmmedicijn, John Kelly

  Boek recensie: Monsterdokter 3: Het magische slijmmedicijn, John Kelly

  Veel ouders lopen met een grote bocht om alles wat griezelig zou kunnen zijn. Tenminste… voor hun kinderen dan. Je zou ze maar eens slapeloze nachten bezorgen! Toch vinden kinderen het vaak wel leuk om lekker te griezelen en gruwelen. Er komen ook steeds meer kinderboeken die juist voor die doelgroep bedoeld zijn. Zo beleefden we onlangs het derde avontuur van de nieuwe monsterdokter!

 • Boek recensie: De Monsterdokter, John Kelly

  Boek recensie: De Monsterdokter, John Kelly

  Monsters spreken ontzettend tot de verbeelding. Rare tentakels, stoere hoorns of gevaarlijke tanden – en dat in alle denkbare combinaties. Lekker griezelen en gruwelen! Maar is dat altijd nodig bij monsters? Welnee! Monsters zijn ook maar gewoon uhm… nou ja – gewoon monsters!