logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Series voor Comic Con liefhebbers

Amazon Prime Video deed tijdens New York Comic Con metaverse drie spraakmakende aankondigingen. Het gaat om de serie Utopia, de acht-episode lange animatieserie Invincible en seizoen 5 van The Expanse.

Deleted Scene Utopia

Utopia gaat vol gas in een uit de serie verwijderde scène. Deze scène werd niet lang na de lancering van de Amazon Original serie op 25 september beschikbaar gesteld. De scène werd voor het eerst onthuld tijdens Utopia’s New York Comic Con Panel en is nu beschikbaar is om te streamen op het officiële YouTube kanaal van NYCC. Dubbelzinnigheid, een opwindende achtervolging en een zakelijke overeenkomst die niet goed is gegaan, karakteriseren deze niet eerder vertoonde scène uit de voorlaatste episode van de serie. En zoals uitvoerend producent en showrunner Gillian Flynn (Gone Girl, Sharp Objects) zegt, “…it killed me to cut it…the stakes were so high…that scene was its own pure cul-de-sac…”

Over Utopia

Utopia richt zich op een groep van stripliefhebbers die elkaar online ontmoeten en verbonden zijn met elkaar door hun obsessie voor een fictieve strip genaamd “Utopia”. Ian (Dan Byrd), Becky (Ashleigh LaThrop), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) en Grant (Javon “Wanna” Walton) vinden samen verborgen tekens in de pagina’s van “Utopia”, die bedreigingen voor de mensheid voorspellen. Ze beseffen dat dit niet alleen een samenzwering is, maar dat het ook echte gevaren zijn die op dat moment in hun wereld tot leven komen. Het avontuur brengt de groep oog in oog met het beroemde personage uit de strip, Jessica Hyde (Sasha Lane). Jessica sluit zich aan bij hen, op hun missie om de wereld te redden en tegelijkertijd probeert ze haar eigen geheimen te verbergen. Andere sterren uit de serie zijn John Cusack als Dr. Kevin Christie, Rainn Wilson als Dr. Michael Stearns, Farrah Mackenzie als Alice, Christopher Denham als Arby, en Cory Michael Smith als Thomas Christie.

streaming-banner-prime-video

Teaser Invincible

Amazon Prime Video heeft onlangs de teaser trailer van Robert Kirkman´s (The Walking Dead)komende animatieserie Invincible vrijgegeven. Dit was een onderdeel van Kirkman zijn optreden tijdens New York Comic Con´s metaverse, deze is nu beschikbaar om te streamen op het NYCC officiële YouTube-kanaal. De teaser trailer geeft de fans een eerste blik van wat ze kunnen verwachten van Kirkman´s televisiebewerking van zijn iconische stripboek. Hierin zie je natuurlijk de fan-favoriete personages, veel actie en alles wat het publiek kan verwachten na het lezen van de Invincible strips.

Over Invincible

Invincible is van de ‘The Walking Dead’ bedenker Robert Kirkman en is gebaseerd op de gelijknamige Skybound/Image strip van Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Invincible is een show met geanimeerde volwassen superhelden die draait om de zeventienjarige Mark Grayson (Steven Yeun). Mark is een doorsnee man van zijn leeftijd, behalve dan dat zijn vader de machtigste superheld van de planeet is, namelijk Omni-Man (J.K. Simmons). Maar, als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat de erfenis van zijn vader misschien niet zo heldhaftig is als het lijkt.

The Expanse seizoen 5

Seizoen vijf van The Expanse is vanaf woensdag 16 december te zien op Amazon Prime Video. Tijdens de New York Comic Con metaverse werd aangekondigd dat de officiële trailer vanaf nu gestreamd kan worden op het NYCC YouTube kanaal. De eerste drie afleveringen van seizoen vijf zullen op 16 december in première gaan, en daarna is er iedere volgende woensdag een nieuwe aflevering beschikbaar, met als hoogtepunt de seizoensfinale op 3 februari 2021. De tien-episode lange Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video en wordt geproduceerd door Alcon Television Group.

Wat te verwachten in seizoen 5 van The Expanse

Seizoen vijf van de serie begint met massa’s mensen die het zonnestelsel verlaten en op zoek gaan naar nieuwe huizen en rijkdom op aardse werelden voorbij de buitenaardse Ring. Voor de bemanning van de Rocinante en de leiders van de Inner Planets en the Belt komt het heden en het verleden samen. Dit brengt persoonlijke uitdagingen met zich mee en heeft ingrijpende gevolgen voor het hele Zonnestelsel. Amos (Wes Chatham) keert terug naar de aarde om met zijn verleden en de herinnering van het leven dat hij achterliet geconfronteerd te worden. Naomi (Dominique Tipper) reikt haar vervreemde zoon de hand in een wanhopige poging hem te redden van de giftige invloed van zijn vader. Bobbie (Frankie Adams) en Alex (Cas Anvar) gaan de confrontatie aan met de ineenstorting van Mars, terwijl ze achter een duister figuur aanzitten die banden heeft met terroristen en criminelen. Holden (Steven Strait) worstelt met zijn verleden met de Protomolecule, de buitenaardse wezens die het hebben gebouwd en het mysterie van wat hen gedood heeft. Drummer (Cara Gee) vecht, met een nieuwe bemanning, om te ontsnappen aan wie en wat ze vroeger was. Avasarala (Shohreh Aghdashloo), die weigert opzij te worden geschoven en vecht om een ongekend grote terroristische aanval te voorkomen.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.