logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Seizoen 2 van de serie Julia nu op HBO Max te zien

HBO heeft een fantastische serie, die je echt moet zien: Julia. De serie is gebaseerd op het leven van de fantastische televisiekok Julia Childs (die je misschien kent van de romcom Julie & Julia of de docufilm Julia). Julia Childs is een stiekeme heldin: een vrouw die kookprogramma’s (en kookboeken) uitbracht waardoor iedereen thuis goed kon leren koken. In het eerste seizoen van Julia leer je haar kennen en zie je hoe ze met haar vlotte (en soms iets brutale) babbel de harten van Amerika verovert.

Julia, seizoen 2

Nu haar baanbrekende kookprogramma een groot succes is, worstelt Julia met haar stijgende populariteit en wat dat betekent voor haar, haar collega’s en haar show. In seizoen twee keren Julia en haar toegewijde man Paul na een bezoek aan Simca’s huis in Frankrijk terug en komen ze erachter dat haar succes alles heeft veranderd. Julia behoudt haar unieke joie de vivre terwijl ze samen met haar team te maken krijgt met uitdagingen vanuit zender WGBH, het Witte Huis en een bedreiging uit het verleden. Daarnaast blijven ze zich inzetten voor meer publieke televisieprogramma’s die door vrouwen worden geleid en maatschappelijke kwesties die nog steeds actueel zijn.

Cast & crew van de serie over Julia Child

JULIA wordt geproduceerd door Lionsgate en 3 Arts Entertainment. Chris Keyser fungeert als showrunner en uitvoerend producent naast maker Daniel Goldfarb. Erwin Stoff van 3 Arts Entertainment, Kimberly Carver, Charles McDougall, Donna Bloom en Erica Lipez produceren ook. Todd Schulkin is een adviserende producent namens The Julia Child Foundation for Gastronomy and the Culinary Arts. Je ziet de volgende acteurs:

  • Sarah Lancashire
  • David Hyde Pierce
  • Bebe Neuwirth
  • Brittany Bradford
  • Fran Kranz
  • Fiona Glascott
  • Robert Joy

Bekijk de trailer van Julia, seizoen 2

streaming-banner-hbo-max

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.