logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zet je stempel op je fiets met een Selle Royal ta+too


Fietsen zijn eigenlijk maar rare dingen. Ze zijn vaak echt dertien-in-een-dozijn en vallen daardoor vaak nauwelijks op. Dat merk je pas goed als je jouw fiets probeert terug te vinden op het treinstation, in de stalling op je werk of bij de supermarkt. Waarom kan dat niet anders? Natuurlijk kan het anders! Je kunt een eigen kenmerk toevoegen. Denk aan een voordrager met een krat – hoewel niet iedereen die even handig vind – of een aparte fietstas. Of een uniek zadel natuurlijk, want dan val je pas echt op! Selle Royal heeft echt briljante zadels ontworpen waarmee je echt een unieke stempel op je fiets drukt: de Selle Royal Ta+too zadels.

Cool zitcomfort

Het fijne van deze zadels is dat ze niet alleen erg cool zijn, maar dat ze ook nog eens prettig zitten. Ook niet onbelangrijk! En veel beter dan die zadelhoesjes die sommige mensen om hun zadel knopen. Je kunt de Selle Royal ta+too zadels kopen in verschillende kleurstellingen. Wij gingen voor zwart+oranje, maar je kunt ook wit+oranje kiezen, of geel, blauw en zelfs wit. Of voor een robuuste lederen variant. Je kunt eindeloos kiezen, wat helemaal bij jouw smaak past. Wil je helemaal een uniek zadel? Via de website van Selle Royal kun je alle kleuren met elkaar combineren, en zelfs kiezen uit een aantal gave illustraties! Wacht: tijd voor een filmpje over de Selle Royal ta+too!

Afneembaar zadel

Zoals je ziet heeft de Ta+too nog een unieke trick beschikbaar: je kunt ‘m in een handomdraai verwijderen! Ideaal voor bijvoorbeeld een flinke plensbui, tegen vandalisme op het station of tegen diefstal, want zonder de bovenkant zit zo’n fiets belachelijk oncomfortabel. Een andere bijkomstigheid is dat je het zadel kunt verwisselen, zodat hij mooi matcht bij je sokken of de strikjes in je baard. Bijvoorbeeld. Gewoon, omdat het kan. Naast het standaard zadel kun je ook een extra beugel bevestigen, zodat je het bovendek van je zadel makkelijker kunt meenemen. Altijd handig! Ook prettig is dat je een mooie houvast hebt als je met de fiets aan de hand hebt, of wanneer je hem even moet optillen om hem te parkeren.

De Selle Royal ta+too kost 79 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.