logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk seizoen 1 en 2 van De Smurfen op dvd


Vanaf 24 juni 2020 zal Sony Pictures Home Entertainment Benelux op regelmatige basis seizoenen van de Smurfen uitbrengen. De negen seizoenen zijn goed voor 42 discs, 242 afleveringen en meer dan 100 uur kijkplezier voor de hele familie. Daarnaast wordt ook de film “De fluit met de zes Smurfen” opnieuw uitgebracht.

Klassieke Smurfen cartoons

Na decennia van voortdurende succesvolle uitzendingen is de door Hanna Barbera in de jaren ’80 ontwikkelde animatieserie de Smurfen een echte klassieker geworden. De recente digitale remastering brengt de spannende en magische avonturen van de vrolijke kleine blauwe karakters naar het hedendaagse publiek. De klassieke Smurfen tv-serie biedt urenlang vermaak voor het hele gezin.

Animatiefilms van De Smurfen

De succesvolle live action animatiefilms “De Smurfen” en “De Smurfen 2” uit respectievelijk 2011 en 2013 en ook de animatiefilm “De Smurfen en het verloren Dorp” uit 2017 werden geproduceerd door Columbia Pictures en Sony Pictures Animation. De licentie voor deze klassieke cartoons is dan ook een mooie uitbreiding van de Smurfen catalogus van Sony Pictures Home Entertainment Benelux.

“We zijn verheugd dat onze klassieke Smurfen serie in de Benelux door Sony zal worden uitgebracht. We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste partner zijn om onze dvd’s op de best mogelijke manier in de markt te zetten. Kinderen en volwassenen kunnen op deze manier voor het eerst of opnieuw de avonturen van hun favoriete blauwe wezentjes beleven, in aanloop naar de release van onze nieuwe Smurfen serie in 3D, eind 2021,” 

IMPS

Over bedenker ‘Peyo’

Pierre Culliford (beter bekend als Peyo) werd op 25 juni 1928 in Brussel geboren. Hij werkte als filmprojector, maar uiteindelijk gebruikte hij al zijn kennis en energie voor het wereldwijde succes van de Smurfen. En hij wijdde zich volledig aan hun epische verhaal, tot aan zijn dood in 1992. Peyo zei: “Als jongen hield ik ervan om te tekenen. In feite tekenen alle kinderen; sommigen van hen besluiten om volwassen te worden, serieuze mensen, en dan zijn er anderen die weigeren om de overgang te maken en die tekenfilmfiguren creëren”. Vandaag zetten Peyo’s familie en medewerkers zijn werk in dezelfde geest voort.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super!!!

 2. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Doe heel graag mee!!!

 3. Yolanda Landman-Breebaart avatar
  Yolanda Landman-Breebaart

  Leuk voor mijn 2 kleindochters, Jolé en Indy!

 4. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Leuke prijs, doe heel graag mee!!!

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Leuk, doe heel graag mee!!!

 6. Will Langenberg avatar
  Will Langenberg

  Wat een leuke winactie. Doe zeker mee voor mijn kleinkinderen.

 7. Jacqueline de Waal avatar

  Wat een geweldige tijd met de smurfen echt fantastisch

 8. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, doe heel graag mee!!!

 9. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, doe heel graag mee!!!

 10. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super, doe heel graag mee!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.