logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Segway komt met Smart en lichtgewicht elektrische steps


Segway KickScooter elektrische stepVandaag breidt Segway, ‘s werelds toonaangevende leverancier van persoonlijk elektrisch vervoer, haar consumentenlijn uit met de lancering van twee smart, lichtgewicht Ninebot by Segway KickScooters. Beide scooters zullen op IFA 2017 te zien zijn van 1 – 6 september in Berlijn, Duitsland.

“De KickScooters kunnen gebruikt worden in combinatie met een smartphone-app en is voorzien van handige functionaliteiten die voorzien in de behoefte van de hedendaagse veeleisende consument,” zegt Dennis Hardholt, President, Segway Europe B.V. “We zijn ervan overtuigd dat de respons op onze KickScooters uitstekend zal zijn.”

KickScooters

“Vol enthousiasme kondigen we aan een nieuw snelgroeiende consumentenmarkt aan te boren met onze KickScooters, welke we zullen introduceren op IFA, één van ’s werelds grootste consumentenelektronica beurzen, zegt Richard van Santen, Vice President Sales en Marketing, Segway Europe B.V. “Wij nodigen consumenten, retailers en media uit om onze stand te bezoeken en ons brede scala aan veelzijdige en elektrische persoonlijke mobiliteitsoplossingen te ervaren.”

ES1 – De ES1 KickScooter heeft een maximale snelheid van 20 km/u, met een bereik van circa 25 km*. Het beschikt ook over een LED display, Anti Blokkeer Systeem en cruise control.

ES2 – Het ES2-model kan een maximumsnelheid van ongeveer 25 km/u behalen, met een maximumbereik van maximaal 25 km*. De achterste schokdemping zorgt voor een comfortabele rit en de aanpasbare sfeer- en achterlichten zorgen niet alleen voor plezier, maar ook dat de bestuurder in weinig licht goed zichtbaar is.

Lichtgewicht, opvouwbaar en uitbreidbaar

Beide KickScooters zijn lichtgewicht en beschikken over een one-touch inklapsysteem. Ze kunnen gemakkelijk worden meegenomen in het openbaar vervoer of in de auto, waardoor een bestuurder handig en efficiënt naar werk kan rijden of gewoon een ritje kan maken voor eigen plezier. Bestuurders hebben ook de mogelijkheid om de elektrische step te upgraden met een optionele tweede batterij. Dit zorgt voor een bereik van maximaal 45 km*, en stelt ES2-bestuurders in staat om snelheden van maximaal 30 km/u te bereiken en steilere hellingen op te gaan. De Ninebot by Segway KickScooters zullen beschikbaar zijn in Q4 2017. Specifieke prijzen zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.segway.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.