logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Scooby-Doo en Raad de Clou

Scooby-Doo en Raad de Clou is terug met gloednieuwe afleveringen! De gloednieuwe afleveringen zijn te zien vanaf 20 april om 19:00 uur, alleen bij Boomerang! Op 20 april zijn Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende terug op je favoriete TV-zender Boomerang met gloednieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clou. Griezel mee wanneer de dappere vrienden spannende mysteries oplossen. Tijdens dit seizoen maken zelfs verschillende beroemdheden hun opwachting om de vrienden te helpen. Stap samen met Scooby, zijn vrienden en de beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Dit wist jij gegarandeerd nog niet over Scooby Doo!

Nieuwe avonturen

Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende maken opnieuw hun opwachting met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende beroemdheden maken hun opwachting, zo zijn de stemmen van niemand minder dan Barry Allen (The Flash), Steve Buscemi (Fargo, Boardwalk Empire) en cabaretier Jeff Dunham te horen.

Kijk de gloednieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clou vanaf 20 april om 19:00 uur, alleen bij Boomerang.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.