logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Klaar voor de zomer met een zomers schoonmaakpakket van KLOK

Hoe was je vakantie? De waspoeders van Klok zijn ideaal voor op vakantie of als je weer thuiskomt en kleding, handdoeken en beddengoed een frisse wasbeurt kunnen gebruiken. Met Klok Waspoeder Wit was je de witte was intensief en veilig schoon. Op ecologisch verantwoorde wijze en met een stralend fris resultaat. 

Ook de gekleurde was wordt bij lagere temperaturen stralend schoon met behoud van alle kleuren, met Klok Waspoeder Kleur. De waspoeders van het Nederlandse merk zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen. Ze zijn ook nog eens huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. 

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Informatie: www.klok-eco.nl.

Asthma Allergy Nordic label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Over Klok waspoeder

Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 19,99.

De Klokbox

De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende producten:

  • Klok waspoeder kleur
  • Klok waspoeder wit
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit
  • Klok afwasmiddel xtra care
  • Klok vaatwascapsules
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger
Klokbox

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.