logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Achter de schermen bij StukTV: Behind the scenes


achter de schermen bij stukTV

Ben jij ook zo’n YouTube fan? Dan ken je vast het kanaal van StukTV. Deze gasten gaan de meest bizarre uitdagingen aan, waarbij jij als kijker mee kunt beslissen wat de mannen gaan doen. Supervet, toch? En eerlijk is eerlijk: de mannen achter StukTV doen het ook echt heel erg leuk. Giel, Thomas en Stefan laten in het boek StukTV: Behind the scenes zien hoe het er aan toe gaat, bij het maken van een dergelijke vlog.

Achter de schermen

Nou ja… zij laten het niet helemaal zien, maar ze vertellen er wel ronduit over. De verhalen van Stefan, Thomas en Giel worden natuurlijk aangevuld met veel beeldmateriaal (een camera is altijd bij de hand tijdens de filmopnames) maar ook vanuit andere bronnen kom je leuke foto’s en verhalen tegen. Van beroemde nederlanders die iets te maken hebben met StukTV, of er ergens mee gemoeid waren, bijvoorbeeld. En zo zie en lees je verwijderde scènes, bloopers, lees je interviews, zie je ontzettend veel foto’s en lees je ook nieuwe avonturen in grappige fotostrips.

Lekker chaotisch

StukTV: Behind the scenes is een echt fanboek. Kijk je graag naar het kanaal, dan moet je dit boek dus echt eens lezen. Je leest er alles over de blunders, de successen, de grappigste momenten, de fans, en natuurlijk ook over hoe de verschillende afleveringen tot stand zijn gekomen. Al die hoofdstukken zijn vaak twee tot vier pagina’s lang. Dat betekent: een lekker snel leesbaar boek met veel plaatjes, veel wisselende onderwerpen en een geweldige dosis humor die alles bij elkaar houdt. En natuurlijk wat lijm, in de rug van het boek.


Recensie over StukTV: behind the scenes

Een mooi fanboek met veel foto’s en verhalen over hoe het er aan toe gaat op de ‘redactie’ van StukTV. Voor fans een geweldige manier om ook offline van hun helden te genieten, voor niet-fans… tja.. die kennen StukTV dan vast niet, want dan waren ze wel fan 🙂

Score: 7


Informatie

StukTV: behind the scenes, Thomas, Stefan en Giel
Moon uitgevers, 96 pagina’s, paperback.
Vanaf: 10 jaar. ISBN: 9789048835843. Prijs: 14.99 euro.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.