logo-liggend-wit-donkerblauw

Dit is het schema voor Marvel Phase 5

Het is duidelijk wat Disney en Marvel van plan zijn voor de komende twee jaar van het Marvel Cinematic Universe. Waar Marvel Phase 4 inmiddels bijna ten einde loopt, is het namelijk toch alvast tijd om de sluier op te lichten voor alles waar we naar uit kunnen kijken!

Bekijk hier al onze filmreeksen.

De overgang van MCU fase 4 naar MCU fase 5

Phase 4 zal later dit jaar eindigen met Black Panther: Wakanda Forever, en Phase 5 zal aftrappen met de derde Ant-Man- film. We wisten dat films als Guardians of the Galaxy Vol. 3, een vierde Captain America-film en Blade in de maak waren, maar we wisten nog niet hoe al die verhalen met elkaar verbonden zullen worden.

Ant-man & The Wasp: Quantumania

Regisseur Peyton Reed en acteur Jonathan Majors hebben iets meer onthuld over hoe Ant-Man & The Wasp: Quantumania nog meer zal vaststellen over het mysterieuze Quantum Realm en ook een nieuwe Kang the Conqueror-variant van He Who Remains zal introduceren in de MCU. Ant-Man & The Wasp: Quantumania staat gepland voor 17 februari 2023 in de bioscoop.

Secret Invasion

Colbie Smulders vertelde samen met Feige over Secret Invasion, een nieuwe Disney Plus-serie waarin Nick Fury en Maria Hill zich bezighouden met een buitenaards conflict met de Skrulls, zoals Ben Mendelsohns Talos van Captain Marvel. Hoewel Smulders zei dat ze blij was om terug te zijn als Maria Hill, beschreef ze Secret Invasion ook als een donkerdere thriller waarin je nooit zeker weet wie echt een mens is en wie niet. Secret Invasion gaat in première in het voorjaar van 2023.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Tijdens hun segment van de showcase, James Gunn en de cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 opende over hoe de aankomende film zal ingaan op hoe de huidige versie van Gamora zich aanpast aan haar bestaan ​​in het heden als de leider van de Ravagers. Naast het toevoegen van Adam Warlock (Will Poulter) aan de mix, zal de film ook het tragische oorsprongsverhaal van Rocket Racoon (Bradley Cooper) verkennen wanneer het debuteert op 5 mei 2023.

The Marvels, Echo, Loki seizoen 2

De productie is momenteel aan de gang voor zowel Echo als Loki ’s tweede seizoen , dat in de zomer van 2023 uitkomt, en The Marvels is vastgelegd voor 28 juli 2023.

Ironheart

Na haar introductie in Black Panther: Wakanda Forevr, zal Riri Williams (Dominique Thorne) in het najaar van 2023 de hoofdrol spelen in haar eigen soloserie, Ironheart.

Agatha: Coven of Chaos

De solo-serie van Agatha Harkness (Kathryn Hahn) heeft een kleine titenverandering gekregen en een officiële release-datum, die geen van beide veel onthullen over wat er met de heks zal gebeuren, gezien wat er van Wanda Maximoff is geworden in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Coven of Chaos moet in de winter van 2023 in première gaan.

Merchandise koop je bij:

Captain America: New World Order

De vierde Captain America-film heeft eindelijk een onheilspellende titel die past bij Sam Wilson’s (Anthony Mackie) die voor het eerst de iconische mantel draagt ​​sinds hij hem voor het eerst omhelsde in The Falcon and the Winter Soldier. Captain America: New World Order gaat op 3 mei 2024 in première.

Daredevil: Born again

Als de ondertitel voor de aankomende Daredevil-serie van Disney Plus een indicatie is, zal de Born Again-verhaallijn van Frank Millar worden aangepast voor een nieuw verhaal dat Matt Murdock ergens in het voorjaar van 2024 terugbrengt naar de MCU.

Thunderbolts

Het was al een tijdje duidelijk dat Valentina Allegra de Fontaine van Julia Louis-Dreyfus iets niet goeds van plan was, zoals het bouwen van haar eigen team van knock-off Avengers om moreel twijfelachtige dingen te doen in naam van gerechtigheid. Blijkt dat dat precies is wat ze aan het doen is, en dat team gaat schitteren in zijn eigen titelloze film die op 26 juli 2024 uitkomt.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.