logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Scare Me, het horrorevenement van Almere

Scare Me Datum: 22-09-2023 t/m 19-11-2020
Prijs: vanaf 24.95 euro
Adres: Steiger 57, Almere-Haven (Route)

Na 17 edities is het eindelijk zover… Scare Me wordt volwassen met haar 18e editie! Het prijzenwinnende Scare Me is vanaf 22 september weer iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend. Dit horror-evenement draait al zeventien edities in Almere Haven en gaat nu voor de 18e keer van start. Ook nu staan de scare actors weer klaar om de bezoekers een echt Halloween gevoel te geven dit najaar.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Ieder jaar komt de organisatie met vernieuwing. De bestaande huizen van Scare Me onderscheiden zich door de creativiteit van de makers en de aandacht die wordt besteed aan de kleinste details. Dat wordt opgemerkt door verschillende organisaties, waaronder door Scare Zone. Deze organisatie is gericht op het in beeld brengen van de Nederlandse horrorindustrie en organiseert jaarlijks de award ceremonie: Scare Event. Afgelopen april werd Scare Me dan ook geëerd met de award voor Best Concept, waarmee de creativiteit van de organisatie en het team werd gevierd.  

Zes belevenissen

Deze editie hebben alle huizen wat extra aandacht gekregen en zullen de terugkerende bezoekers leuke vernieuwingen tegenkomen. De zes belevenissen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Ook dit seizoen is er weer van alles te beleven. Zo kun je oog in oog komen te staan met het monster die piraten vrezen bij Ship of Souls. Je ziet verhalen van de schrijver tot leven komen bij Meneer Darko’s Writer’s Block. Ga op jacht tussen de clowns bij Kill It, ontsnap aan een dromenetend monster achter de winkel van Baku en help de detective om de heer Van der Graef terug te vinden in de merkwaardige Mansion. Mocht je even bij willen komen, dan kun je plaatsnemen in de zelfgebouwde darkride van het evenement, The Ride, of zal dit karretje je meenemen naar onveilige plekken?

Food and drinks

Naast alle horror en spanning, is er ook nagedacht over ‘ont’spanning. Speciaal om bij te komen van alle belevenissen heeft het evenement een bar en retroroom. Hier kun je tussen al het griezelen door ontspannen met een drankje en opladen voor het volgende avontuur. In de retroroom kun je genieten van ouderwetse spellen op de Nintendo of klassieke kermisspellen spelen, zoals een muntenschuiver.

Nieuwe uitdagingen

De organisatie van Scare Me is vastberaden om bezoekers keer op keer een onvergetelijke ervaring te bieden en blijft zichzelf uitdagen om elk jaar te vernieuwen. Dit heeft geleid tot een trouwe schare fans en terugkerende bezoekers. Het evenement combineert spanning, horror en ontspanning op een manier die nergens anders te vinden is. Of je nu voor de eerste keer komt of al jarenlang een fan bent, Scare Me blijft je verrassen.

Meer informatie over Scare Me

Vanaf 22 september oktober tot en met 18 november kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in zes verschillende spookhuizen. De acteurs staan weer klaar om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

  • Data: 22 september t/m 18 november. Iedere vrijdag- en zaterdagavond van 19:30 uur tot 22:30 uur.
  • Locatie: Steiger 57, 1351 AD, Almere-Haven
  • Leeftijd: (Advies zonder ouderlijk toezicht) vanaf 16 jaar
  • Prijs: Tickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar: https://www.scare-me.nl/tickets/
  • Een Scare Me ticket van €29,95 (online) of €35,- (aan de deur) geeft toegang tot het hele event. Je hebt onbeperkt toegang tot de spookhuizen. Voor “The ride” heb je nog een extra ticket nodig: €3,- (online) of €5,- (op het event zelf). Dit door beperkte capaciteit.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.