logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sarah & Julia releasen lied voor de Smurfen en het Verloren Dorp


De populaire zangeressen Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival, brengen op vrijdag 17 maart a.s. hun nieuwe single, ‘Hoofd in de Wolken’, featuring rapper Nigel Sean uit. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP, die vanaf 5 april a.s. in de bioscoop te zien is.

‘Hoofd in de Wolken’ zal vanaf 5 april a.s. te horen zijn in de Nederlandse bioscopen tijdens de aftiteling van DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP in de Nederlandse gesproken versie. In deze versie hebben Sarah & Julia ook allebei een rolletje ingesproken. Eerder werd al bekend dat de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor met haar nieuwe single, ‘I’m a Lady’, de titelsong voor SMURFS: THE LOST VILLAGE verzorgt.

De zussen Sarah (18) en Julia (15) brachten in de afgelopen jaren zes eigen singles uit, waarmee ze ook zes keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. Voor meer informatie: http://www.sarah-julia.nl

Vanaf vrijdag 17 maart a.s. is de videoclip van ‘Hoofd in de Wolken’ te bekijken op YouTube en Vevo, en is de single te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music en Deezer, en te downloaden bij o.a. iTunes en Google Play.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.