logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sarah & Julia en Kay Nambiar in nieuw seizoen Nickelodeon-serie SPOTLIGHT

Spotlight serie 2

Het populaire zangduo Sarah & Julia en presentator en model Kay Nambiar zijn te zien in het tweede seizoen van het succesvolle Spotlight. Eerder maakte zender Nickelodeon al bekend dat Fred van Leer, Ruud Feltkamp en de heren van StukTV ook hun opwachting maken in de scripted reality-serie.

In Spotlight worden de leerlingen van theaterschool ’t Podium klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. De zes vrienden Sanne, Lynn, Fem, Kess, Joris en nieuwkomer Deb krijgen les in zingen, dansen, acteren, presenteren en cabaret en volgen gastcolleges van bekende namen uit de mediawereld. Daarnaast leren ze omgaan met de typische zaken die middelbare scholieren voor hun voeten krijgen: toetsen, ruzie met docenten, hormonen, te weinig zakgeld, liefde, vriendschappen en teleurstellingen.

Spotlight is vanaf maandag 19 oktober elke schooldag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon. In Vlaanderen is Spotlight ook elke schooldag op Nickelodeon te zien om 19.45 uur.
Ruud Feltkamp is te zien in week 44.
StukTV is te zien in week 45.
Fred van Leer is te zien in week 46.
Kay Nambiar is te zien in week 47.
Sarah & Julia zijn te zien in week 48.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.