logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Santa Maria: Extra fine selection of spices


Santa Maria kende je waarschijnlijk al van de vele Tex Mex producten die je in de schappen van de supermarkt vind. In een handomdraai maar je daarmee een lekkere burrito, tortilla of fajitas. Maar Santa Maria is veel meer dan dat: ze hebben ook een uitgebreide collectie aan kruiden! Rock Salt, Tellicherry Pepper, Chili Explosion, Chicken & Steak, Roasted Garlic & Pepper.

kruiden santa maria

Een uitgebreide selectie van bijzondere kruidencombinaties. Gepresenteerd in handige molentjes, voor heerlijk versgemalen smaakgenot. Een compleet nieuw assortiment, waarmee u nog meer heerlijke smaken en aroma’s van de beste kwaliteit kruiden en specerijen binnen handbereik hebt.

Alleen de allerfijnste kruiden en specerijen van Santa Maria komen in aanmerking voor de molentjes van de Extra Fine Selection. Zowel de pure specerijen als ook de kruidenmixen zijn van de hoogste kwaliteit. De kruidenpassie van Santa Maria begint bij de strenge selectie. Experts trekken de wereld rond om de juiste oogsten te selecteren en de kwaliteit keer op keer te  controleren. Kleur, geur en smaak worden nauwgezet onderzocht.

Er zijn 16 spannende smaken, zowel pure specerijen als ook speciale mixen. Van Chili Explosion tot Roasted Garlic & Pepper, een kruidenselectie voor een ieder die hoge eisen stelt aan zijn ingrediënten. De Extra Fine Selection is het paradepaardje van Santa Maria, gepresenteerd in prachtig vormgegeven potjes met ingebouwde molen. Het maalmechanisme maalt de specerijen, in plaats van ze te pletten. Dit betekent veel meer smaak en veel meer aroma. Kijk voor meer informatie en culinaire inspiratie op www.santamariaworld.com/nl/.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.