Klaar om te knokken met de Samurai kat Mao Mao!

Mao Mao Heroes of Pure Heart

Cartoon Network introduceert een nieuwe tekenfilmserie met een misdaad bestrijdende samurai kat in de hoofdrol, genaamd Sheriff Mao Mao. Je kunt spannende (en vooral ook grappige) avonturen meebeleven in zijn gloednieuwe serie, Mao Mao: Heroes of Pure Heart. De serie gaat over avontuur, vriendschap en wat het echt betekent om een held te zijn – ofwel: alles wat er met de stoere Japanse samoerai samenhangt.

De serie gaat over de kat Mao Mao, de opvliegende eenling die een levende legende wil worden, de luie cyborg Dascycloop, en de schattige sidekick Vledermuis. Ze hebben alle drie unieke karakters en zullen hun verschillen opzij moeten schuiven om goed te kunnen samenwerken en zo de inwoners van Puurhart Vallei beschermen tegen monsters, slechteriken en alles dat daar tussenin zit.

Mao Mao: Held in wording

Nu is Sheriff Mao Mao al best indrukwekkend. Je zou hem zelfs een held kunnen noemen, maar hij heeft nog altijd veel te leren. Op zijn reis beleeft hij veel avonturen en leert Mao Mao dat een legende zijn niet draait om flitsende bewegingen en gevaarlijke avonturen; het gaat erom wat je doet waardoor mensen je onthouden en bewonderen. Mao Mao: Heroes of Pure Heart is gemaakt door Parker Simmons en geproduceerd door Cartoon Network Studios en Titmouse. Benieuwd naar de serie? Bekijk hier een unieke clip uit de cartoon Mao Mao!

https://www.youtube.com/watch?v=W6q36P2e6j8&feature=youtu.be

Je kunt Mao Mao’s reis om een legende te worden volgen vanaf de première van Mao Mao: Heroes of Pure Heart op 2 maart om 15:55 uur op Cartoon Network.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.