logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Samsung komt met schoen om je smartphone te bedienen!


Samsung, in samenwerking met Cheil Benelux, Elitac Wearables, Bruut Amsterdam en sneakerontwerper Roel van Hoff, lanceert de sneaker van de toekomst: de Shortcut Sneaker. Deze baanbrekende schoenen laten je met verschillende bewegingen acties op je telefoon uitvoeren. Het doel? Je leven niet alleen efficiënter maken, maar vooral ook een stuk leuker!

Revolutionair concept

Het idee is simpel maar geniaal: maak een bepaalde beweging met je sneakers en je Samsung telefoon reageert direct. Of je nu wilt bellen of muziek wilt afspelen met een moonwalk, de Shortcut Sneaker doet het allemaal. Samsung ontwikkelde deze Limited Edition sneaker speciaal voor hun Members fanbase: een wereldprimeur waar slechts zes paar van bestaan.

Innovatie met een knipoog

“Met techniek wordt het leven leuker, grappiger, magischer,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland. “Samsung maakt niet alleen innovaties om het leven efficiënter te maken, maar vooral om het te verrijken. Met een knipoog lanceren we dé sneaker van de toekomst: de Shortcut Sneaker. De sneaker waarmee je door te bewegen je telefoon kunt besturen.”

Galaxy design

Roel van Hoff, de creatieve sneakerontwerper, heeft een uniek design gecreëerd dat geïnspireerd is op de Galaxy en het heelal. De schoenen bevatten materialen die doen denken aan meteorieten en supernova’s, met unieke texturen en kleuren. Elk detail van de sneaker verwijst naar de Galaxy-producten van Samsung, wat de schoenen een futuristische uitstraling geeft.

Hoogwaardige sensoren

In de zool van de sneakers bevinden zich bewegingssensoren die continu de positie van je voeten ten opzichte van elkaar tracken. Vijf unieke bewegingen activeren vijf verschillende shortcuts. Door honderden mensen deze dansjes keer op keer te laten uitvoeren, is het algoritme slimmer geworden en de bewegingsherkenning nauwkeuriger.

Innovatie

Tim de Waard en Daniël Samama, Creative Directors bij Cheil Benelux, zijn enthousiast: “Als Samsung een sneaker maakt, zijn we het aan onze stand verplicht om daar innovatie in te stoppen. Het design van Roel van Hoff maakt het sowieso al een bijzondere sneaker, maar in combinatie met deze technologie hebben we iets weten te maken dat de trouwe Samsung community hopelijk geweldig vindt. Toch best uniek: de eerste sneaker ter wereld waarmee je je vrienden kunt bellen.”

Maak kans op deze unieke sneakers

Wil jij kans maken op deze exclusieve sneakers? Zorg dan dat je lid bent van Samsung Members. Meedoen aan de winactie kan tot en met 9 juli 2024, en de winnaars worden bekendgemaakt in de week van 15 juli 2024.

Maak snel een Samsung Members Account aan om kans te maken op deze geweldige sneakers. Bezoek de Samsung Nederland website voor meer informatie en laat je inspireren door de nieuwste innovaties en rewards.

Doe mee en wie weet loop jij binnenkort rond in de revolutionaire Shortcut Sneakers, de schoenen die je leven niet alleen makkelijker, maar vooral ook leuker maken!

Samsung Members Account | Rewards & Inspiratie | Samsung Nederland

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.