logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Music Galaxy Thursday; voor muziekliefhebbers

Samsung onthult met Samsung Music Galaxy Thursday een nieuw item voor op je muziekkalender. Speciaal voor fans om hun favoriete artiesten nog beter te leren kennen. #SamsungMGT loopt vooruit op New Music Friday, wat al jaren dé dag is dat de muziekbranche met nieuwe releases komt. Elke donderdag heb je als liefhebber gratis toegang tot exclusieve interviews, optredens en behind-the-scenes.

“Met Samsung Music Galaxy Thursday versterk je de band met de artiesten die je al kent, én ontdek je nieuwe muziek. Die deel je met je vrienden en tegelijkertijd ga je verder op je zoektocht. Je grasduint door nieuwe genres en verkent muzikanten van over de hele wereld.”

Gerben van Waltmeijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland

Yungblud is enthousiast

De Britse singer-songwriter Yungblud trapte vorige maand Samsung Music Galaxy Thursday af. Dat gebeurde exclusief tijdens het eenjarige jubileum van The Yungblud Show op YouTube. De opkomende Canadese artiest Renforshort was te gast. Met zijn mix van pop en rock laat Yungblud horen dat hij geen boodschap heeft aan muzikale conventies, maar gewoon zijn eigen ding doet. Ongefilterd geeft hij zijn kijk op alles en hij is niet bang om stelling te nemen. Politiek, geestelijke gezondheid, seksualiteit – het komt allemaal voorbij in zijn songwriting.

“I’m so excited to partner with Samsung on this new rock and roll idea of showcasing new badass incredible artists. I think #SamsungMGT is a sick idea and I can’t wait to meet the artists that they showcase in the future. Turn up the noise!”

Yungblud

Elke week weer nieuwe artiesten

Spannende nieuwe en opkomende muzikanten spelen elke week weer een sleutelrol in Samsung Music Galaxy Thursday. Zij geven exclusieve inkijkjes, laten nieuwe singles horen en vertellen over hun creatieve proces. Een ideale manier om hen als muzikant en mens te leren kennen.

Op 29 april lanceerde de Nederlandse zangeres en rapster Delany haar exclusieve content via #SamsungMGT. Delany: “Muziek is voor iedereen en zeker in deze tijden hebben kunnen we wel wat extra steun gebruiken. Ik voel me goed als ik mijn favoriete tunes draai of nieuwe tracks leer kennen die ik moet toevoegen aan mijn playlist. Samsung Music Galaxy Thursday is daarom top! De beste selectie staat klaar en het enige wat jij hoeft te doen is de boxen aan en streamen maar. Een supertof concept! Big shout out naar Samsung MGT!”

De volgende artiesten die tijdens Music Galaxy Thursday centraal staan zijn Baby Queen en Maia Wright.

Muzikale ontdekkingsreis waar je maar wilt

Niet alleen introduceert Samsung Music Galaxy Thursday nieuwe muziek, ook krijg je toegang tot interviews, exclusieve shows, behind-the-scenes en andere opvallende verhalen. Verder vind je speciale playlists en video’s over de muziek en de teksten van de muzikanten van wie je meer wilt weten. Zo kom je dichter bij de artiest dan je ooit had kunnen denken en de nummers waar je zo van houdt, krijgen een extra diepe betekenis. Alle content van Music Galaxy Thursday is gratis te volgen via Samsung en de socialmediakanalen van de muzikale talenten. Samsung Music Galaxy Thursday is een samenwerking van Samsung en de Universal Music Group (UMG), ’s werelds grootste muziekconcern.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.