logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Samsung Galaxy Book2 Pro-serie

De Samsung Galaxy Book2 Pro-serie is nu te koop in Nederland. De serie bestaat uit twee modellen: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro. Met deze modellen ben jij overal klaar om te werken of studeren, want ze combineren productiviteit en optimale beveiliging met flexibiliteit.

“Nu werken en studeren op afstand normaal is geworden, zijn mensen niet alleen op zoek naar goede beveiliging, maar willen ze ook een device die je makkelijk overal mee naar toe neemt. Naast optimale mobiliteit, biedt de Galaxy Book 2 Pro-serie ultieme vrijheid dankzij het lichte en dunne ontwerp”.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperience bij Samsung Nederland

Productiviteit en flexibiliteit

De Galaxy Book2 Pro-serie is de eerste consumenten-pc line-up die voldoet aan Microsofts secured-core pc-vereisten. Met het secured-core keurmerk ben je optimaal beschermd tegen alle mogelijke cyberaanvallen. Met een batterijduur tot 21 uur en de universele USB Type-C snellader kun je de hele dag door werken of studeren. Voor optimale kracht en snelheid beschikt de Galaxy Book2 Pro over de nieuwste 12th Gen Intel® Core™-processor en Wi-Fi 6E-connectiviteit.

De Galaxy Book2 Pro-serie voeg je bovendien makkelijk toe aan je Galaxy-ecosysteem. Met Galaxy Book Smart Switch zet je al je data, foto’s en favoriete instellingen probleemloos over naar je nieuwe device. Dankzij One Book UI 4.0 met dezelfde gebruikersinterface, apps en menu’s als je andere Galaxy-devices, voelt de Galaxy Book2 direct vertrouwd.

Beschikbaarheid en verkoopadviesprijzen

De Galaxy Book2 Pro is nu beschikbaar in de kleuren Graphite en Silver voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.449,- (13” i7 16GB 512GB). De Galaxy Book2 Pro 360 is daarnaast te koop in de kleuren Graphite, Silver en Burgundy (exclusief in de Samsung e-store) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.549,- (13” i7 16GB 512GB).

De Galaxy Book2 Pro-serie is verkrijgbaar in de Samsung e-store, bij de Samsung Experience Stores, MediaMarkt, Coolblue, BCC en een selectief aantal zakelijke resellers.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.