logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: Samaritan met Sylvester Stallone

Samaritan poster

De dertienjarige Sam Cleary vermoedt dat zijn mysterieuze en teruggetrokken buurman Mr. Smith eigenlijk een legende is die zich in het volle zicht verborgen houdt. Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter van Granite City, Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht in een pakhuis met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.

streaming-banner-prime-video

“Ik hou van actiefilms die bovendien ook een hart hebben. Ik wilde graag meewerken aan Samaritan omdat dit verhaal veel gelaagdheid heeft en ik denk dat mensen zich erin kunnen herkennen. Het heeft iets van een moraliteitsverhaal en het is ook heel spannend om naar te kijken. We zijn ontzettend blij dat deze film wereldwijd te zien zal zijn op Prime Video waar mijn fans en het wereldwijde publiek er samen van kunnen genieten.”

Sylvester Stallone

Cast

Samaritan3
  • Mr. Smith – Sylvester Stallone
  • Sam Cleary – Javon “Wanna” Walton
  • Pilou Asbæk
  • Dascha Polanco
  • Moises Arias

Over de makers

Geregisseerd door: Julius Avery
Scenario door: Bragi F. Schut
Producers: Sylvester Stallone, Braden Aftergood
Executive Producers: Bragi F. Schut, David Kern, Adam Rosenberg, Guy Riedel

streaming-banner-prime-video

Bekijk de trailer van Samaritan

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.