logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

RuneScape: nieuwe combat skill Necromancy is nu beschikbaar


De gratis MMORPG RuneScape heeft een langverwachte nieuwe combat skill: Necromancy. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort.

Necromancy

Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen. Verder introduceert Necromancy negen quests en twee dodelijke boss fights.

The City of Um

Spelers betreden de onderwereld van Gielinor, beter bekend als The City of Um, door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills. Necromancy is eenvoudig te leren en zeer de moeite waard om onder de knie te krijgen, zowel voor ervaren spelers als voor terugkerende en nieuwe spelers.

Nieuwe boss fight

Naast de lancering van Necromancy heeft het team van ontwikkelaars niet stilgezeten en gaat het avontuur de komende maanden door. Zo kunnen spelers zich in september verheugen op een grote patch waarin de feedback van spelers wordt meegenomen. Verder kan men uitkijken naar een nieuwe quest in oktober en een nieuw boss fight in november.

Info

Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120. Bezoek de officiële website voor meer informatie over de nieuwe combat skill. RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers van de game kunnen genieten van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.